Kapusta brukselska zamrożona.
Material type: TextLanguage: Polish Publication details: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, 1996.Edition: Zatwierdzono: 1996.12.16Other title:- PN-A-78603:1996
- ICS 67.080.20
Item type | Current library | Call number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Standard | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG | PN-A-78603 | Tylko na miejscu | PNS7898 |
Total holds: 0
Ustalono wymagania dla kapusty brukselskiej klas jakości: Ekstra, I i II, przeznaczonej do obrotu krajowego i na eksport. Podano 16 terminów. Ustalono szczegółowe wymagania organoleptyczne, fizyczne i chemiczne. Podano ogólne wymagania dotyczące pakowania, przechowywania i transportu. Określono program badań, sposób pobierania próbek i wykonania badań. Podano sposób przygotowania próbek do badań organoleptycznych.