BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Kapusta brukselska zamrożona.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Publication details: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, 1996.Edition: Zatwierdzono: 1996.12.16Other title:
  • PN-A-78603:1996
Subject(s): Other classification:
  • ICS 67.080.20
Online resources: Summary: Ustalono wymagania dla kapusty brukselskiej klas jakości: Ekstra, I i II, przeznaczonej do obrotu krajowego i na eksport. Podano 16 terminów. Ustalono szczegółowe wymagania organoleptyczne, fizyczne i chemiczne. Podano ogólne wymagania dotyczące pakowania, przechowywania i transportu. Określono program badań, sposób pobierania próbek i wykonania badań. Podano sposób przygotowania próbek do badań organoleptycznych.
List(s) this item appears in: Technologia żywności i żywienia
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Status Date due Barcode Item holds
Standard Standard Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG PN-A-78603 Tylko na miejscu PNS7898
Total holds: 0

Ustalono wymagania dla kapusty brukselskiej klas jakości: Ekstra, I i II, przeznaczonej do obrotu krajowego i na eksport. Podano 16 terminów. Ustalono szczegółowe wymagania organoleptyczne, fizyczne i chemiczne. Podano ogólne wymagania dotyczące pakowania, przechowywania i transportu. Określono program badań, sposób pobierania próbek i wykonania badań. Podano sposób przygotowania próbek do badań organoleptycznych.

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA