BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Artykuły żywnościowe : oznaczanie zawartości witaminy B6 (łącznie z jej formami glikozylowanymi) metodą HPLC.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Publication details: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, 2006.Edition: Zatwierdzono: 2006.07.25Other title:
  • PN-EN 14663
Subject(s): Other classification:
  • ICS 67.050
Online resources: Summary: Określono metodę oznaczania zawartości witaminy B6 w artykułach żywnościowych z zastosowaniem wysokosprawnej chromatografii cieczowej (HPLC).
List(s) this item appears in: Technologia żywności i żywienia
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Status Date due Barcode Item holds
Standard Standard Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG PN-EN 14663 Tylko na miejscu PNS7304
Total holds: 0

Wprowadza: EN 14663:2005

Zastępuje: PN-EN 14663:2006 (U)

Określono metodę oznaczania zawartości witaminy B6 w artykułach żywnościowych z zastosowaniem wysokosprawnej chromatografii cieczowej (HPLC).

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA