BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Artykuły żywnościowe : oznaczanie pierwiastków śladowych : oznaczanie zawartości arsenu w owocach morza metodą atomowej spektrometrii absorpcyjnej z atomizacją w piecu grafitowym (GFAAS) po mineralizacji mikrofalowej.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Publication details: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, 2006Edition: Zatwierdzono: 2006.07.25Other title:
  • PN-EN 14332:2006
Subject(s): Other classification:
  • ICS 67.120.30
Online resources: Summary: Określono metodę atomowej spektrometrii absorpcyjnej z atomizacją w piecu grafitowym (GFAAS) po mineralizacji mikrofalowej [1], [2] do oznaczania zawartości arsenu w owocach morza. Do badań międzylaboratoryjnych zostały włączone artykuły żywnościowe o zawartości arsenu > i = 2 mg/kg suchej masy.
List(s) this item appears in: Technologia żywności i żywienia
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Status Date due Barcode Item holds
Standard Standard Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG PN-EN 14332 Tylko na miejscu PNS7301
Total holds: 0

Wprowadza: EN 14332:2004

Zastępuje: PN-EN 14332:2004 (U)

Określono metodę atomowej spektrometrii absorpcyjnej z atomizacją w piecu grafitowym (GFAAS) po mineralizacji mikrofalowej [1], [2] do oznaczania zawartości arsenu w owocach morza. Do badań międzylaboratoryjnych zostały włączone artykuły żywnościowe o zawartości arsenu > i = 2 mg/kg suchej masy.

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA