BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Artykuły żywnościowe : oznaczanie zawartości azotanów i/lub azotynów. Cz. 4, Oznaczanie zawartości azotanów i azotynów w produktach mięsnych metodą chromatografii jonowymiennej (IC).

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Publication details: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, 2006.Edition: Zatwierdzono: 2006.07.14Other title:
  • PN-EN 12014-4:2006
Subject(s): Other classification:
  • ICS 67.120.10
Online resources: Summary: Określono metodę chromatografii jonowymiennej oznaczania zawartości azotanów i azotynów w produktach mięsnych, którą zwalidowano dla różnych produktów mięsnych o zawartości od 50 mg/kg do 300 mg/kg azotanów w przeliczeniu na jon azotanowy oraz o zawartości azotynów około 40 mg/kg w przeliczeniu na jon azotynowy.
List(s) this item appears in: Technologia żywności i żywienia
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Status Date due Barcode Item holds
Standard Standard Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG PN-EN 12014-4 Tylko na miejscu PNS7079
Total holds: 0

Wprowadza: EN 12014-4:2005

Zastępuje: PN-EN 12014-4:2005 (U)

Określono metodę chromatografii jonowymiennej oznaczania zawartości azotanów i azotynów w produktach mięsnych, którą zwalidowano dla różnych produktów mięsnych o zawartości od 50 mg/kg do 300 mg/kg azotanów w przeliczeniu na jon azotanowy oraz o zawartości azotynów około 40 mg/kg w przeliczeniu na jon azotynowy.

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA