BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Artykuły żywnościowe : oznaczanie zawartości azotanów i/lub azotynów. Cz. 3, Spektrometryczne oznaczanie zawartości azotanów i azotynów w produktach mięsnych po enzymatycznej redukcji azotanów do azotynów.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Publication details: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, 2006.Edition: Zatwierdzono: 2006.07.18; Zatwierdzono: 2008.02.26 (dot. poprawki Ap1)Other title:
  • PN-EN 12014-3:2006
  • PN-EN 12014-3:2006/Ap1:2008
Subject(s): Other classification:
  • ICS 67.120.10
Online resources: Summary: Określono spektrometryczną metodę oznaczania zawartości azotanów i azotynów w produktach mięsnych, którą zwalidowano dla różnych produktów mięsnych o zawartości od 9 mg/kg do 22 mg/kg azotynów w przeliczeniu na azotyn sodu oraz od 23 mg/kg do 48 mg/kg azotanów w przeliczeniu na azotan sodu.
List(s) this item appears in: Technologia żywności i żywienia
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Status Date due Barcode Item holds
Standard Standard Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG PN-EN 12014-3 Tylko na miejscu PNS7078
Total holds: 0

Wprowadza: EN 12014-3:2005

Zastępuje: PN-EN 12014-3:2005 (U)

Zastępuje: PN-74/A-82114

Określono spektrometryczną metodę oznaczania zawartości azotanów i azotynów w produktach mięsnych, którą zwalidowano dla różnych produktów mięsnych o zawartości od 9 mg/kg do 22 mg/kg azotynów w przeliczeniu na azotyn sodu oraz od 23 mg/kg do 48 mg/kg azotanów w przeliczeniu na azotan sodu.

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA