BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Produkty żywnościowe : wytyczne zamrażania w chłodniach.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Publication details: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, 2006.Edition: Zatwierdzono: 2006.04.03Other title:
  • PN-A-07006:2006
Subject(s): Other classification:
  • ICS 67.020
Online resources: Summary: Ustalono wytyczne zamrażania produktów żywnościowych w chłodniach. Określono warunki technologiczne oraz czasy i cykle przemysłowego owiewowego zamrażania mięsa luzem i produktów żywnościowych w opakowaniach, w zamrażalniach tunelowych, półtunelowych i komorowych.
List(s) this item appears in: Technologia żywności i żywienia
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Status Date due Barcode Item holds
Standard Standard Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG PN-A-07006 Tylko na miejscu PNS7070
Total holds: 0

Ustalono wytyczne zamrażania produktów żywnościowych w chłodniach. Określono warunki technologiczne oraz czasy i cykle przemysłowego owiewowego zamrażania mięsa luzem i produktów żywnościowych w opakowaniach, w zamrażalniach tunelowych, półtunelowych i komorowych.

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA