BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Artykuły żywnościowe : oznaczanie aflatoksyny B1 i sumy aflatoksyn B1, B2, G1 i G2 w zbożach, orzechach i produktach z nich otrzymanych : metoda wysokosprawnej chromatografii cieczowej z uzyskaniem pochodnej po rozdziale na kolumnie i oczyszczaniu na kolumnie powinowactwa immunologicznego.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Publication details: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, 2001.Edition: Zatwierdzono: 2001.06.13Other title:
  • PN-EN 12955:2001
Subject(s): Other classification:
  • ICS 67.060
  • ICS 67.080.10
Online resources: Summary: Opisano metodę oznaczania aflatoksyn na poziomach większych niż 8 miligram/kg. Metoda ta może mieć zastosowanie do różnych rodzajów zbóż, produktów z nasion oleistych, orzechów, owoców suszonych i produktów z nich otrzymanych, po potwierdzeniu w laboratorium jej charakterystyki analitycznej.
List(s) this item appears in: Technologia żywności i żywienia
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Status Date due Barcode Item holds
Standard Standard Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG PN-EN 12955 Tylko na miejscu PNS5936
Total holds: 0

Wprowadza: EN 12955:1995

Opisano metodę oznaczania aflatoksyn na poziomach większych niż 8 miligram/kg. Metoda ta może mieć zastosowanie do różnych rodzajów zbóż, produktów z nasion oleistych, orzechów, owoców suszonych i produktów z nich otrzymanych, po potwierdzeniu w laboratorium jej charakterystyki analitycznej.

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA