BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Artykuły żywnościowe : Oznaczanie zawartości sacharyny w preparatach słodzących do bezpośredniego stosowania : metoda spektrometryczna.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Publication details: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, 1999.Edition: Zatwierdzono: 1999.09.02Other title:
  • PN-EN 1376
Subject(s): Other classification:
  • ICS 67.180.10
Online resources: Summary: Opisano spektrometryczną metodę oznaczania zawartości sacharyny w preparatach słodzących przeznaczonych do bezpośredniego stosowania.
List(s) this item appears in: Technologia żywności i żywienia
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Status Date due Barcode Item holds
Standard Standard Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG PN-EN 1376 Tylko na miejscu PNS5601
Total holds: 0

Wprowadza: EN 1376:1996

Opisano spektrometryczną metodę oznaczania zawartości sacharyny w preparatach słodzących przeznaczonych do bezpośredniego stosowania.

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA