BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Artykuły żywnościowe : oznaczanie ochratoksyny A w zbożach i produktach zbożowych : metoda wysoko sprawnej chromatografii cieczowej z oczyszczaniem na żelu kamionkowym.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Publication details: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, 2000.Edition: Zatwierdzono: 2000.06.14Other title:
  • PN-EN ISO 15141-1:2000
Subject(s): Other classification:
  • ICS 67.060
Online resources: Summary: Przedstawiono metodę oznaczania ochratoksyny A na poziomach wyższych niż 0,4 mikrograma/kilogram, metodą wysoko sprawnej chromatografii cieczowej z oczyszczaniem na żelu krzemionkowym. Charakterystyka analityczna metody została w pełni określona podczas 2 badań międzylaboratoryjnych, stosując mąkę pszenną z całego ziarna zawierającą 0,4 mikrogam/kilogram ochratoksyny A.
List(s) this item appears in: Technologia żywności i żywienia
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Status Date due Barcode Item holds
Standard Standard Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG PN-EN ISO 15141-1 Tylko na miejscu PNS4848
Total holds: 0

Wprowadza: EN ISO 15141-1:1998

Przedstawiono metodę oznaczania ochratoksyny A na poziomach wyższych niż 0,4 mikrograma/kilogram, metodą wysoko sprawnej chromatografii cieczowej z oczyszczaniem na żelu krzemionkowym. Charakterystyka analityczna metody została w pełni określona podczas 2 badań międzylaboratoryjnych, stosując mąkę pszenną z całego ziarna zawierającą 0,4 mikrogam/kilogram ochratoksyny A.

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA