MAIN PAGE> DETAILS> NORMAL VIEW

Normal view View MARC View ISBD

Analiza sensoryczna : ogólne wytyczne dotyczące projektowania pracowni analizy sensorycznej.

by NKP nr 235 ds. Analizy Żywności.
Type: materialTypeLabelBookPublisher: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny Edition: Zatwierdzono: 1999.01.02.Other Title: PN-ISO 8589:1999.Subject(s): produkty rolnicze | produkty spożywcze | analiza sensorycznaOnline Resources: Katalog online BPK Summary: Opisano projektowanie pracowni przeznaczonych do przeprowadzania ocen sensorycznych w stałych, kontrolowanych warunkach, przy minimalnym wpływie czynników zewnętrznych rozpraszających uwagę, redukcji czynników natury psychologicznej oraz zapewnieniu warunków fizycznych, które mogą mieć wpływ na opinię wydawaną przez ludzi. Przedstawiono 11 rysunków przykladowych projektów. List(s) this item appears in: Technologia żywności i żywienia
Tags from this library:
No tags from this library for this title.
    average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Location Call number Status Date due
Norma Norma
Czytelnia BGHelp
PN-ISO 8589 Tylko na miejscu

Wprowadza: ISO 8589:1988

Zastępuje: PN-66/A-04020

Opisano projektowanie pracowni przeznaczonych do przeprowadzania ocen sensorycznych w stałych, kontrolowanych warunkach, przy minimalnym wpływie czynników zewnętrznych rozpraszających uwagę, redukcji czynników natury psychologicznej oraz zapewnieniu warunków fizycznych, które mogą mieć wpływ na opinię wydawaną przez ludzi. Przedstawiono 11 rysunków przykladowych projektów.

Kliknij na obrazek by zobaczyć go w przeglądarce zdjęć

© 2013 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA

Widzisz błąd - napisz

admin: Michał Dudzik