BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Analiza sensoryczna : ogólne wytyczne wyboru, szkolenia i monitorowania oceniających : eksperci.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Publication details: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, 1996.Edition: Zatwierdzono: 1996.12.30Other title:
  • PN-ISO 8586-2:1996
Subject(s): Other classification:
  • ICS 67.240
  • ICS 03.100.30
Online resources: Summary: Opisano kryteria wyboru ludzi o szczególnych zdolnościach sensorycznych z wybranych oceniających, rozwój lub marketing specjalistów, którzy spełniają kryteria wyboru określone w PN-ISO 8586-1. Podano zasady i procedury pogłębiania ich wiedzy i zdolności do poziomu wymaganego dla oceniających ekspertów.
List(s) this item appears in: Technologia żywności i żywienia
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Status Date due Barcode Item holds
Standard Standard Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG PN-ISO 8586-2 Tylko na miejscu PNS3352
Total holds: 0

Wprowadza: ISO 8586-2:1994

Opisano kryteria wyboru ludzi o szczególnych zdolnościach sensorycznych z wybranych oceniających, rozwój lub marketing specjalistów, którzy spełniają kryteria wyboru określone w PN-ISO 8586-1. Podano zasady i procedury pogłębiania ich wiedzy i zdolności do poziomu wymaganego dla oceniających ekspertów.

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA