MAIN PAGE> DETAILS> NORMAL VIEW

Normal view View MARC View ISBD

Analiza sensoryczna : ogólne wytyczne wyboru, szkolenia i monitorowania oceniających : wybrani oceniający.

by NKP nr 235 ds. Analizy Żywności.
Type: materialTypeLabelBookPublisher: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny Edition: Zatwierdzono: 1996.12.30.Other Title: PN-ISO 8586-1:1996.Subject(s): produkty rolnicze | produkty spożywcze | analiza sensorycznaOnline Resources: Katalog online BPK Summary: Określono sposób naboru, wstępnej selekcji i wprowadzenia, ogólne zasady i metody szkolenia, wybór osób o określonych predyspozycjach, monitoring wyników, możliwość szkolenia oceniających ekspertów. List(s) this item appears in: Technologia żywności i żywienia
Tags from this library:
No tags from this library for this title.
    average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Location Call number Status Date due
Norma Norma
Czytelnia BGHelp
PN-ISO 8586-1 Tylko na miejscu

Wprowadza: ISO 8586-1:1993

Określono sposób naboru, wstępnej selekcji i wprowadzenia, ogólne zasady i metody szkolenia, wybór osób o określonych predyspozycjach, monitoring wyników, możliwość szkolenia oceniających ekspertów.

Kliknij na obrazek by zobaczyć go w przeglądarce zdjęć

© 2013 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA

Widzisz błąd - napisz

admin: Michał Dudzik

Cite this

APA

Analiza sensoryczna (). Warszawa: Polski Komitet Normalizacyjny.

Chicago

Analiza sensoryczna. . Warszawa: Polski Komitet Normalizacyjny.

Harvard

Analiza sensoryczna. . Warszawa: Polski Komitet Normalizacyjny.

MLA

Analiza sensoryczna. Warszawa: Polski Komitet Normalizacyjny. .

Warning: These citations may not always be 100% accurate.