BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Analiza sensoryczna : terminologia.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Publication details: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, 1997.Edition: Zatwierdzono: 1997.04.08Other title:
  • PN-ISO 5492:1997
Subject(s): Other classification:
  • ICS 67.240
  • ICS 01.040.67
Online resources: Summary: Podano terminologię ogólną (29) oraz terminologię dotyczącą: zmysłów (33), cech organoleptycznych (63) i metod sensorycznych (39). Zamieszczono indeksy alfabetyczne terminów w języku angielskim, francuskim i polskim.
List(s) this item appears in: Technologia żywności i żywienia
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Status Date due Barcode Item holds
Standard Standard Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG PN-ISO 5492 Tylko na miejscu PNS1826
Total holds: 0

Wprowadza: ISO 5492:1992 (E/F)

Zastępuje: PN-71/A-04025

Podano terminologię ogólną (29) oraz terminologię dotyczącą: zmysłów (33), cech organoleptycznych (63) i metod sensorycznych (39). Zamieszczono indeksy alfabetyczne terminów w języku angielskim, francuskim i polskim.

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA