BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Artykuły żywnościowe : oznaczanie fumonizyn B1 i B2 w kukurydzy : metoda HPLC z oczyszczaniem za pomocą ekstrakcji do fazy stałej.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: pl Publication details: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, 2003.Edition: Zatwierdzono: 2002.12.23Other title:
  • Oznaczanie fumonizyn B1 i B2 w kukurydzy
  • Metoda HPLC z oczyszczaniem za pomocą ekstrakcji do fazy stałej
  • PN-EN 13585:2003
Subject(s): Other classification:
  • ICS 67.060
Online resources: Summary: Opisano metodę oznaczania fumonizyny B1 (FB1) i fumonizyny B2 (FB2) w ziarnie kukurydzy z zastosowaniem wysokosprawnej chromatografii cieczowej (HPLC).
List(s) this item appears in: Technologia żywności i żywienia
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Status Date due Barcode Item holds
Standard Standard Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG PN-EN 13585 Tylko na miejscu PNS776
Total holds: 0

Wprowadza: EN 13585:2001

Zastępuje: PN-EN 13585:2002 (U)

Opisano metodę oznaczania fumonizyny B1 (FB1) i fumonizyny B2 (FB2) w ziarnie kukurydzy z zastosowaniem wysokosprawnej chromatografii cieczowej (HPLC).

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA