Wybrane zagadnienia z ogólnej technologii żywności / pod red. Andrzeja Jarczyka i Elżbiety Dłużewskiej.
Material type: TextPublication details: Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2008.Description: 167 s. : il. ; 24 cmContent type:- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- Poziom nauczania: Szkoły wyższe
- 9788375830200
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 90286 | Available | 02479583 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 90287 | Available | 02479576 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 90288 | Available | 02479569 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 90289 | Available | 02479552 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG | 90285 | 664 Przemysł spożywczy | Tylko na miejscu | 02479590 |
Total holds: 0
Bibliogr. przy pracach.