BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Wybrane zagadnienia z ogólnej technologii żywności / pod red. Andrzeja Jarczyka i Elżbiety Dłużewskiej.

Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2008.Description: 167 s. : il. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
Audience:
  • Poziom nauczania: Szkoły wyższe
ISBN:
  • 9788375830200
Subject(s): Genre/Form: Online resources:
List(s) this item appears in: Technologia żywności i żywienia
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 90286 Available 02479583
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 90287 Available 02479576
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 90288 Available 02479569
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 90289 Available 02479552
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG 90285 664 Przemysł spożywczy Tylko na miejscu 02479590
Total holds: 0

Bibliogr. przy pracach.

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA