Wpływ aminokwasów amfifilowych na właściwości peptydów biologicznie aktywnych / Aleksandra Olma.
Rodzaj materiału:
TekstJęzyk: pl Język streszczenia: en Serie: Zeszyty Naukowe (Politechnika Łódzka).. Rozprawy Naukowe ; ; z. 272Szczegóły wydania: Łódź : Wydaw. PŁ, 2000.Opis: 60 s. : il. ; 24 cm.Tematy: Zasoby online:
| Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Lokalizacja | Sygnatura | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy | Zamówienia | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Książka
|
Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Wypożyczalnia BG | 57231 | Dostępny | 01536850 |
Liczba zamówień: 0
Nr serii gł.: 843. - Na s. red. odmienny tytuł serii : Zeszyty Naukowe Politechniki Łódzkiej. - Streszcz. ang.
Bibliogr.
