BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Dieta odchudzająca : (Record no. 89502)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
podpole kontrolne o stałej długości 01546nam a2200445 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
pole kontrolne 89502
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO REKORDU
podpole kontrolne KOSZ 005
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
podpole kontrolne 20200515085955.0
008 - POLE O STAŁEJ DŁUGOŚCI - DANE KONTROLNE
podpole kontrolne o stałej długości 200514s1995 pl a g 001 0 pol d
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI - ISBN
ISBN 8371291183
040 ## - ŹRÓDŁO KATALOGOWANIA
Instytucja, która sporządziła opis KOSZ 005
Instytucja, która utworzyła rekord KOSZ 005/RW
041 1# - KOD JĘZYKA
Kod języka tekstu pol
Kod języka oryginału ger
046 ## - DATY KODOWANE
Pojedyncza data lub początek okresu powstania dzieła lub zbioru dzieł 1994
080 ## - UNIWERSALNA KLASYFIKACJA DZIESIĘTNA - UKD
UKD 641.5
080 ## - UNIWERSALNA KLASYFIKACJA DZIESIĘTNA - UKD
UKD 613.2
080 ## - UNIWERSALNA KLASYFIKACJA DZIESIĘTNA - UKD
UKD (083.1)
100 ## - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Summ, Ursula
Daty związane z nazwą (1947- )
Określenie rodzaju współpracy Autor
245 10 - TYTUŁ/ODPOWIEDZIALNOŚĆ
Tytuł Dieta odchudzająca :
Ciąg dalszy tytułu metoda selektywna dr. Haya : wypróbowane przepisy Ursuli Summ /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Ursula Summ ; [przekład z niemieckiego Anna Rosłan].
246 14 - WARIANT TYTUŁU
Treść wyrażenia wprowadzającego Tytuł oryginału:
Tytuł Trennkost :
Ciąg dalszy tytułu schlank werden nach Dr. Hay
260 ## - STREFA ADRESU WYDAWNICZEGO
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy/dystrybutora Świat Książki,
Data publikacji, dystrybucji/powstania dokumentu copyright 1995.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Objętość 95, [1] stron :
Inne cechy fizyczne ilustracje kolorowe ;
Rozmiary 25 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość Tekst
Źródło (terminu i kodu) rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło (terminu i kodu) rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło (terminu i kodu) rdacarrier
380 ## - FORMA I TYP PUBLIKACJI
Forma i typ publikacji Książki
380 ## - FORMA I TYP PUBLIKACJI
Forma i typ publikacji Poradniki i przewodniki
388 ## - CZAS POWSTANIA
Czas powstania 1901-2000
388 ## - CZAS POWSTANIA
Czas powstania 1989-2000
500 ## - UWAGI OGÓLNE
Tekst uwagi Oryginał : "Trennkost : schlank werden nach Dr. Hay" 1994.
504 ## - UWAGA DOTYCZACA BIBLIOGRAFII
Informacje o bibliografii Indeks.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ
Nazwa ogólna lub geograficzna Zdrowe odżywianie
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ
Nazwa ogólna lub geograficzna Dieta
655 #7 - TERMIN INDEKSOWY - OKREŚLENIE RODZAJU/FORMY DOKUMENTU
Określnie rodzaju/formy dokumentu Przepisy kulinarne
658 ## - TERMIN INDEKSOWY - PRZEDMIOT PROGRAMU NAUCZANIA
Główny przedmiot programu nauczania Medycyna i zdrowie
658 ## - TERMIN INDEKSOWY - PRZEDMIOT PROGRAMU NAUCZANIA
Główny przedmiot programu nauczania Kulinaria
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Rosłan, Anna
Określenie związku między hasłem a opisywanym materiałem Tłumaczenie
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub jednostki geograficznej Świat Książki
Kod określenia powiązania pbl
856 ## - LOKALIZACJA I DOSTĘP DO ELEKTRONICZNYCH DOKUMENTÓW ZDALNYCH
Link (URL) http://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=89502
Tekst linku Katalog online BPK
942 ## - HASŁO DODATKOWE - ELEMENTY(KOHA)
Schemat klasyfikacji Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna
Typ dokumentu Book
Holdings
Wycofany Status egzemplarza Uszkodzony Dostępność Lokalizacja stała Lokalizacja bieżąca Miejsce przechowywania Sygnatura Kod kreskowy Dział Typ dokumentu
      Tylko na miejscu Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG 118397 09098053 613/614 Higiena ogólna i osobista. Odżywianie Book
© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA