BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Ingredients extraction by physicochemical methods in food / (Record no. 85920)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
podpole kontrolne o stałej długości 01729nam a2200505 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
pole kontrolne 85920
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO REKORDU
podpole kontrolne KOSZ 005
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
podpole kontrolne 20200722132639.0
008 - POLE O STAŁEJ DŁUGOŚCI - DANE KONTROLNE
podpole kontrolne o stałej długości 171103s2017 ne a f f 001 0 eng d
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI - ISBN
ISBN 9780128115213
040 ## - ŹRÓDŁO KATALOGOWANIA
Instytucja, która sporządziła opis KOSZ 005/RW
Instytucja, która utworzyła rekord KOSZ 005/RW
Instytucja, która dokonała modyfikacji KOSZ 005/HR
046 ## - DATY KODOWANE
Pojedyncza data lub początek okresu powstania dzieła lub zbioru dzieł 2017
080 ## - UNIWERSALNA KLASYFIKACJA DZIESIĘTNA - UKD
UKD 664.017
080 ## - UNIWERSALNA KLASYFIKACJA DZIESIĘTNA - UKD
UKD 66.01/.09
080 ## - UNIWERSALNA KLASYFIKACJA DZIESIĘTNA - UKD
UKD 60
080 ## - UNIWERSALNA KLASYFIKACJA DZIESIĘTNA - UKD
UKD 57.08
080 ## - UNIWERSALNA KLASYFIKACJA DZIESIĘTNA - UKD
UKD 577.1
245 00 - TYTUŁ/ODPOWIEDZIALNOŚĆ
Tytuł Ingredients extraction by physicochemical methods in food /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności edited by Alexandru Mihai Grumezescu, Alina Maria Holban.
260 ## - STREFA ADRESU WYDAWNICZEGO
Miejsce wydania Amsterdam [etc.] :
Nazwa wydawcy/dystrybutora Elsevier,
Data publikacji, dystrybucji/powstania dokumentu copyright 2017.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Objętość XXIV, 613 stron :
Inne cechy fizyczne ilustracje ;
Rozmiary 24 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość Tekst
Źródło (terminu i kodu) rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło (terminu i kodu) rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło (terminu i kodu) rdacarrier
380 ## - FORMA I TYP PUBLIKACJI
Forma i typ publikacji Książki
380 ## - FORMA I TYP PUBLIKACJI
Forma i typ publikacji Publikacje naukowe
385 ## - ODBIORCA
Odbiorca Pracownicy naukowi
388 ## - CZAS POWSTANIA
Czas powstania 2001-
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA
Tytuł i oznaczenie odpowiedzialności serii Handbook of Food Bioengineering ;
Numeracja w obrębie serii Volume 4
504 ## - UWAGA DOTYCZACA BIBLIOGRAFII
Informacje o bibliografii Bibliografia przy rozdziałach. Indeks.
650 #4 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ
Nazwa ogólna lub geograficzna Bioinżynieria
650 #4 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ
Nazwa ogólna lub geograficzna Żywność
650 #4 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ
Nazwa ogólna lub geograficzna Technologia żywności
650 #4 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ
Nazwa ogólna lub geograficzna Technologia chemiczna
650 #4 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ
Nazwa ogólna lub geograficzna Ekstrakcja (chemia)
650 #4 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ
Nazwa ogólna lub geograficzna Związki biologicznie czynne
658 ## - TERMIN INDEKSOWY - PRZEDMIOT PROGRAMU NAUCZANIA
Główny przedmiot programu nauczania Inżynieria i technika
658 ## - TERMIN INDEKSOWY - PRZEDMIOT PROGRAMU NAUCZANIA
Główny przedmiot programu nauczania Chemia
658 ## - TERMIN INDEKSOWY - PRZEDMIOT PROGRAMU NAUCZANIA
Główny przedmiot programu nauczania Biologia
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Holban, Alina Maria.
Określenie związku między hasłem a opisywanym materiałem Redakcja
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Grumezescu, Alexandru Mihai
Określenie związku między hasłem a opisywanym materiałem Redakcja
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub jednostki geograficznej Elsevier
Kod określenia powiązania pbl.
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII LUB DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - TYTUŁ UJEDNOLICONY
Tytuł ujednolicony Handbook of Food Bioengineering ;
Oznaczenie tomu Vol. 4
856 ## - LOKALIZACJA I DOSTĘP DO ELEKTRONICZNYCH DOKUMENTÓW ZDALNYCH
Link (URL) http://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=85920
Tekst linku Katalog online BPK
942 ## - HASŁO DODATKOWE - ELEMENTY(KOHA)
Schemat klasyfikacji Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna
Typ dokumentu Book
Holdings
Wycofany Status egzemplarza Uszkodzony Dostępność Lokalizacja stała Lokalizacja bieżąca Miejsce przechowywania Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio wypożyczono Dział Typ dokumentu Uwaga przeznaczona na użytek publiczny
      Tylko na miejscu Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia Wydziałowa ul. Śniadeckich 2 112981 00357494 25.09.2020 60 Biotechnologia Book Zakup ze środków katedralnych
© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA