Analiza sensoryczna : (Record no. 84895)
[ view plain ]
000 -ETYKIETA REKORDU | |
---|---|
podpole kontrolne o stałej długości | 01468nam a2200301 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU | |
podpole kontrolne | normy2004 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO REKORDU | |
podpole kontrolne | BPK |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU | |
podpole kontrolne | 20170214155413.0 |
008 - POLE O STAŁEJ DŁUGOŚCI - DANE KONTROLNE | |
podpole kontrolne o stałej długości | 121231s pl a f u |000 0 pol |
040 ## - ŹRÓDŁO KATALOGOWANIA | |
Instytucja, która utworzyła rekord | BPK |
041 ## - KOD JĘZYKA | |
Kod języka tekstu | pol |
084 ## - NUMER INNEJ KLASYFIKACJI | |
Numer klasyfikacji | ICS 67.240 |
245 ## - TYTUŁ/ODPOWIEDZIALNOŚĆ | |
Tytuł | Analiza sensoryczna : |
Ciąg dalszy tytułu | metodologia : metoda parzysta. |
246 ## - WARIANT TYTUŁU | |
Tytuł | PN-ISO 5495:2007 |
250 ## - STREFA WYDANIA | |
Oznaczenie wydania | Zatwierdzono: 2007.11.16 |
260 ## - STREFA ADRESU WYDAWNICZEGO | |
Miejsce wydania | Warszawa : |
Nazwa wydawcy/dystrybutora | Polski Komitet Normalizacyjny, |
Data publikacji, dystrybucji/powstania dokumentu | 2007. |
500 ## - UWAGI OGÓLNE | |
Tekst uwagi | Wprowadza: ISO 5495:2005,<br/>EN ISO 5495:2007,<br/>ISO 5495:2005/Cor 1:2006. |
500 ## - UWAGI OGÓLNE | |
Tekst uwagi | Zastępuje: PN-EN ISO 5495:2007 (U) |
520 ## - UWAGA DOTYCZĄCA TREŚCI DOKUMENTU | |
Analiza dokumentacyjna, adnotacja itp. | Opisano procedurę określania czy istnieje zauważalna różnica lub podobieństwo w natężeniu ocenianej pojedynczej cechy jakościowej lub jakakolwiek inna różnica jakości między dwoma próbkami produktów, pozwala ona wskazać tylko kierunek różnicy ale nie mierzy wielkości jego natężenia. Przed rozpoczęciem analizy wyników należy określić z jakim typem testu mamy do czynienia czy jednostronnym (gdzie znany jest kierunek różnicy) czy dwustronnym (gdzie nieznany jest kierunek różnicy).<br/> |
653 ## - TERMIN INDEKSOWY - FORMA NIEKONTROLOWANA | |
Termin indeksowy | analiza sensoryczna |
653 ## - TERMIN INDEKSOWY - FORMA NIEKONTROLOWANA | |
Termin indeksowy | metodologia |
653 ## - TERMIN INDEKSOWY - FORMA NIEKONTROLOWANA | |
Termin indeksowy | metoda parzysta |
710 ## - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO | |
Nazwa ciała zbiorowego lub jednostki geograficznej | KT nr 235 ds. Analizy Żywności |
780 02 - TYTUŁ POPRZEDNI | |
Tytuł | PN-EN ISO 5495:2007 (U) |
856 ## - LOKALIZACJA I DOSTĘP DO ELEKTRONICZNYCH DOKUMENTÓW ZDALNYCH | |
Link (URL) | http://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=64134 |
Tekst linku | Katalog online BPK |
942 ## - HASŁO DODATKOWE - ELEMENTY(KOHA) | |
Typ dokumentu | Standard |
998 ## - DANE OPRACOWANIA | |
Inicjały katalogującego | eg |
Data | 2017 |
Wycofany | Status | Uszkodzony | Dostępność | Lokalizacja stała | Lokalizacja bieżąca | Miejsce przechowywania | Data nabycia | Źródło nabycia | Sygnatura | Kod kreskowy | Cena obowiązuje od | Typ dokumentu |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Tylko na miejscu | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Czytelnia BG | 14.02.2017 | KS/000/00 | PN-EN ISO 5495 | PNS15038 | 14.02.2017 | Standard |