BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Analiza sensoryczna : (Record no. 84895)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
podpole kontrolne o stałej długości 01468nam a2200301 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
podpole kontrolne normy2004
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO REKORDU
podpole kontrolne BPK
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
podpole kontrolne 20170214155413.0
008 - POLE O STAŁEJ DŁUGOŚCI - DANE KONTROLNE
podpole kontrolne o stałej długości 121231s pl a f u |000 0 pol
040 ## - ŹRÓDŁO KATALOGOWANIA
Instytucja, która utworzyła rekord BPK
041 ## - KOD JĘZYKA
Kod języka tekstu pol
084 ## - NUMER INNEJ KLASYFIKACJI
Numer klasyfikacji ICS 67.240
245 ## - TYTUŁ/ODPOWIEDZIALNOŚĆ
Tytuł Analiza sensoryczna :
Ciąg dalszy tytułu metodologia : metoda parzysta.
246 ## - WARIANT TYTUŁU
Tytuł PN-ISO 5495:2007
250 ## - STREFA WYDANIA
Oznaczenie wydania Zatwierdzono: 2007.11.16
260 ## - STREFA ADRESU WYDAWNICZEGO
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy/dystrybutora Polski Komitet Normalizacyjny,
Data publikacji, dystrybucji/powstania dokumentu 2007.
500 ## - UWAGI OGÓLNE
Tekst uwagi Wprowadza: ISO 5495:2005,<br/>EN ISO 5495:2007,<br/>ISO 5495:2005/Cor 1:2006.
500 ## - UWAGI OGÓLNE
Tekst uwagi Zastępuje: PN-EN ISO 5495:2007 (U)
520 ## - UWAGA DOTYCZĄCA TREŚCI DOKUMENTU
Analiza dokumentacyjna, adnotacja itp. Opisano procedurę określania czy istnieje zauważalna różnica lub podobieństwo w natężeniu ocenianej pojedynczej cechy jakościowej lub jakakolwiek inna różnica jakości między dwoma próbkami produktów, pozwala ona wskazać tylko kierunek różnicy ale nie mierzy wielkości jego natężenia. Przed rozpoczęciem analizy wyników należy określić z jakim typem testu mamy do czynienia czy jednostronnym (gdzie znany jest kierunek różnicy) czy dwustronnym (gdzie nieznany jest kierunek różnicy).<br/>
653 ## - TERMIN INDEKSOWY - FORMA NIEKONTROLOWANA
Termin indeksowy analiza sensoryczna
653 ## - TERMIN INDEKSOWY - FORMA NIEKONTROLOWANA
Termin indeksowy metodologia
653 ## - TERMIN INDEKSOWY - FORMA NIEKONTROLOWANA
Termin indeksowy metoda parzysta
710 ## - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub jednostki geograficznej KT nr 235 ds. Analizy Żywności
780 02 - TYTUŁ POPRZEDNI
Tytuł PN-EN ISO 5495:2007 (U)
856 ## - LOKALIZACJA I DOSTĘP DO ELEKTRONICZNYCH DOKUMENTÓW ZDALNYCH
Link (URL) http://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=64134
Tekst linku Katalog online BPK
942 ## - HASŁO DODATKOWE - ELEMENTY(KOHA)
Typ dokumentu Standard
998 ## - DANE OPRACOWANIA
Inicjały katalogującego eg
Data 2017
Holdings
Wycofany Status Uszkodzony Dostępność Lokalizacja stała Lokalizacja bieżąca Miejsce przechowywania Data nabycia Źródło nabycia Sygnatura Kod kreskowy Cena obowiązuje od Typ dokumentu
      Tylko na miejscu Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG 14.02.2017 KS/000/00 PN-EN ISO 5495 PNS15038 14.02.2017 Standard
© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA