BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Konsumenckie zainteresowanie wieprzowymi produktami regionalnymi na Podkarpaciu / (Record no. 84867)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
podpole kontrolne o stałej długości 01861nam a2200493 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
pole kontrolne 84867
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO REKORDU
podpole kontrolne KOSZ 005
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
podpole kontrolne 20220201104457.0
008 - POLE O STAŁEJ DŁUGOŚCI - DANE KONTROLNE
podpole kontrolne o stałej długości 170126s2016 pl ad f 000 0 pol
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI - ISBN
ISBN 9788364457227
040 ## - ŹRÓDŁO KATALOGOWANIA
Instytucja, która sporządziła opis WA N
Instytucja, która utworzyła rekord WA N
Instytucja, która dokonała modyfikacji KOSZ 005/RW
-- KOSZ 005/HR
045 0# - ZAKRES CZASOWY ZAWARTOŚCI
Zakres czasowy d2014
046 ## - DATY KODOWANE
Pojedyncza data lub początek okresu powstania dzieła lub zbioru dzieł 2016
080 ## - UNIWERSALNA KLASYFIKACJA DZIESIĘTNA - UKD
UKD 637.5
080 ## - UNIWERSALNA KLASYFIKACJA DZIESIĘTNA - UKD
UKD 366.1(438)
245 00 - TYTUŁ/ODPOWIEDZIALNOŚĆ
Tytuł Konsumenckie zainteresowanie wieprzowymi produktami regionalnymi na Podkarpaciu /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Maria Ruda, Bożena Kusz, Janusz Kilar, Dariusz Kusz, Magdalena Kilar.
260 ## - STREFA ADRESU WYDAWNICZEGO
Miejsce wydania Krosno :
Nazwa wydawcy/dystrybutora Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa im. Stanisława Pigonia,
Data publikacji, dystrybucji/powstania dokumentu 2016.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Objętość 99 stron :
Inne cechy fizyczne ilustracje, wykresy ;
Rozmiary 23 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość Tekst
Źródło (terminu i kodu) rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło (terminu i kodu) rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło (terminu i kodu) rdacarrier
380 ## - FORMA I TYP PUBLIKACJI
Forma i typ publikacji Książki
380 ## - FORMA I TYP PUBLIKACJI
Forma i typ publikacji Publikcje naukowe
388 ## - CZAS POWSTANIA
Czas powstania 2001-
504 ## - UWAGA DOTYCZACA BIBLIOGRAFII
Informacje o bibliografii Bibliografia, netografia, wykaz aktów prawnych na stronach 81-94.
648 #4 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - TERMIN CHRONOLOGICZNY
Termin chronologiczny 2001-
650 #4 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ
Nazwa ogólna lub geograficzna Konsumenci (ekonomia)
650 #4 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ
Nazwa ogólna lub geograficzna Wieprzowina
650 #4 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ
Nazwa ogólna lub geograficzna Produkt regionalny
651 #4 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY GEOGRAFICZNEJ
Nazwa geograficzna Województwo podkarpackie (1999- )
655 #4 - TERMIN INDEKSOWY - OKREŚLENIE RODZAJU/FORMY DOKUMENTU
Określenie rodzaju/formy dokumentu Raport z badań
655 #4 - TERMIN INDEKSOWY - OKREŚLENIE RODZAJU/FORMY DOKUMENTU
Określenie rodzaju/formy dokumentu Monografia
658 ## - TERMIN INDEKSOWY - PRZEDMIOT PROGRAMU NAUCZANIA
Główny przedmiot programu nauczania Gospodarka, ekonomia, finanse
658 ## - TERMIN INDEKSOWY - PRZEDMIOT PROGRAMU NAUCZANIA
Główny przedmiot programu nauczania Rolnictwo i leśnictwo
658 ## - TERMIN INDEKSOWY - PRZEDMIOT PROGRAMU NAUCZANIA
Główny przedmiot programu nauczania Socjologia i społeczeństwo
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Kilar, Janusz
Określenie związku między hasłem a opisywanym materiałem Autor
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Kilar, Magdalena
Określenie związku między hasłem a opisywanym materiałem Autor
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Ruda, Maria
Daty związane z nazwą (1950- )
Określenie związku między hasłem a opisywanym materiałem Autor
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Kusz, Dariusz
Określenie związku między hasłem a opisywanym materiałem Autor
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Kusz, Bożena
Określenie związku między hasłem a opisywanym materiałem Autor
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub jednostki geograficznej Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa im. Stanisława Pigonia (Krosno)
Kod określenia powiązania pbl.
856 ## - LOKALIZACJA I DOSTĘP DO ELEKTRONICZNYCH DOKUMENTÓW ZDALNYCH
Link (URL) http://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=84867
Tekst linku Katalog online BPK
942 ## - HASŁO DODATKOWE - ELEMENTY(KOHA)
Schemat klasyfikacji Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna
Typ dokumentu Book
Holdings
Wycofany Status egzemplarza Uszkodzony Dostępność Lokalizacja stała Lokalizacja bieżąca Miejsce przechowywania Sygnatura Kod kreskowy Dział Typ dokumentu
      Tylko na miejscu Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG 111212 00326124 637/639 Przemysł mięsny. Rybołówstwo. Rybactwo Book
© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA