Maszyny i urządzenia dla przemysłu spożywczego i zakładów zbiorowego żywienia : (Record no. 69265)
[ view plain ]
000 -ETYKIETA REKORDU | |
---|---|
podpole kontrolne o stałej długości | 01301nam a2200301 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU | |
podpole kontrolne | normy2007 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO REKORDU | |
podpole kontrolne | BPK |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU | |
podpole kontrolne | 20140528123305.0 |
008 - POLE O STAŁEJ DŁUGOŚCI - DANE KONTROLNE | |
podpole kontrolne o stałej długości | 121231s pl a f u |000 0 pol |
040 ## - ŹRÓDŁO KATALOGOWANIA | |
Instytucja, która utworzyła rekord | BPK |
041 ## - KOD JĘZYKA | |
Kod języka tekstu | pol |
084 ## - NUMER INNEJ KLASYFIKACJI | |
Numer klasyfikacji | ICS 67.260 |
084 ## - NUMER INNEJ KLASYFIKACJI | |
Numer klasyfikacji | ICS 97.040.50 |
245 ## - TYTUŁ/ODPOWIEDZIALNOŚĆ | |
Tytuł | Maszyny i urządzenia dla przemysłu spożywczego i zakładów zbiorowego żywienia : |
Ciąg dalszy tytułu | noże, tarcze przepustowe i przednoże do maszyn do mielenia mięsa : wymagania i badania. |
246 ## - WARIANT TYTUŁU | |
Tytuł | PN-A-55567:1997 |
246 ## - WARIANT TYTUŁU | |
Tytuł | Noże, tarcze przepustowe i przednoże do maszyn do mielenia mięsa |
250 ## - STREFA WYDANIA | |
Oznaczenie wydania | Zatwierdzono: 1997.10.17 |
260 ## - STREFA ADRESU WYDAWNICZEGO | |
Miejsce wydania | Warszawa : |
Nazwa wydawcy/dystrybutora | Polski Komitet Normalizacyjny |
520 ## - UWAGA DOTYCZĄCA TREŚCI DOKUMENTU | |
Analiza dokumentacyjna, adnotacja itp. | Podano wymagania dotyczące części tnących wilków i maszyn do mielenia mięsa, noży, tarcz przepustowych i przednoży. Określono wymiary, wymagania dotyczące materiałów i wykonania. Ustalono program i metody badań oraz sposób znakowania i pakowania. |
653 ## - TERMIN INDEKSOWY - FORMA NIEKONTROLOWANA | |
Termin indeksowy | urządzenia przemysłu spożywczego |
653 ## - TERMIN INDEKSOWY - FORMA NIEKONTROLOWANA | |
Termin indeksowy | obróbka mięsa |
653 ## - TERMIN INDEKSOWY - FORMA NIEKONTROLOWANA | |
Termin indeksowy | wyposażenie kuchni |
653 ## - TERMIN INDEKSOWY - FORMA NIEKONTROLOWANA | |
Termin indeksowy | żywienie zbiorowe |
710 ## - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO | |
Nazwa ciała zbiorowego lub jednostki geograficznej | NKP nr 15 ds. Maszyn i Urządzeń dla Przemysłu Spożywczego, Handlu i Gastronomii |
780 ## - TYTUŁ POPRZEDNI | |
Tytuł | BN-79/2420-01 |
856 ## - LOKALIZACJA I DOSTĘP DO ELEKTRONICZNYCH DOKUMENTÓW ZDALNYCH | |
Link (URL) | http://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=69265 |
Tekst linku | Katalog online BPK |
942 ## - HASŁO DODATKOWE - ELEMENTY(KOHA) | |
Typ dokumentu | Standard |
998 ## - DANE OPRACOWANIA | |
Inicjały katalogującego | irw |
Data | 2007.04.19 |
Wycofany | Status | Uszkodzony | Dostępność | Lokalizacja stała | Lokalizacja bieżąca | Miejsce przechowywania | Data nabycia | Sygnatura | Kod kreskowy | Cena obowiązuje od | Typ dokumentu |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Tylko na miejscu | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Czytelnia BG | 02.02.2013 | PN-A-55567 | PNS6958 | 02.02.2013 | Standard |