BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Mikrobiologia żywności i pasz : (Record no. 66453)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
podpole kontrolne o stałej długości 01415nam a2200361 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
podpole kontrolne normy2006
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO REKORDU
podpole kontrolne BPK
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
podpole kontrolne 20200804082425.0
008 - POLE O STAŁEJ DŁUGOŚCI - DANE KONTROLNE
podpole kontrolne o stałej długości 121231s pl a f u |000 0 pol
040 ## - ŹRÓDŁO KATALOGOWANIA
Instytucja, która utworzyła rekord BPK
041 ## - KOD JĘZYKA
Kod języka tekstu pol
084 ## - NUMER INNEJ KLASYFIKACJI
Numer klasyfikacji ICS 07.100.30
245 ## - TYTUŁ/ODPOWIEDZIALNOŚĆ
Tytuł Mikrobiologia żywności i pasz :
Ciąg dalszy tytułu horyzontalna metoda oznaczania liczby Clostridium perfringens : metoda liczenia kolonii.
246 ## - WARIANT TYTUŁU
Tytuł PN-EN ISO 7937:2005
250 ## - STREFA WYDANIA
Oznaczenie wydania Zatwierdzono: 2005.10.27
260 ## - STREFA ADRESU WYDAWNICZEGO
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy/dystrybutora Polski Komitet Normalizacyjny,
Data publikacji, dystrybucji/powstania dokumentu 2005.
500 ## - UWAGI OGÓLNE
Tekst uwagi Wprowadza: ISO 7937:2004
500 ## - UWAGI OGÓLNE
Tekst uwagi Wprowadza: EN ISO 7937:2004
500 ## - UWAGI OGÓLNE
Tekst uwagi Zastępuje: PN-EN ISO 7937:2005 (U)
500 ## - UWAGI OGÓLNE
Tekst uwagi Zastępuje: PN-EN 13401:2000
520 ## - UWAGA DOTYCZĄCA TREŚCI DOKUMENTU
Analiza dokumentacyjna, adnotacja itp. Opisano horyzonltalną metodę oznaczania liczby żywych komórek Clostridium perfringens. Norma ma zastosowanie do produktów spożywczych i pasz oraz próbek środowiskowych w obszarze produkcjii obrotu żywnością.
653 ## - TERMIN INDEKSOWY - FORMA NIEKONTROLOWANA
Termin indeksowy mikrobiologia żywności
653 ## - TERMIN INDEKSOWY - FORMA NIEKONTROLOWANA
Termin indeksowy mikrobiologia pasz
653 ## - TERMIN INDEKSOWY - FORMA NIEKONTROLOWANA
Termin indeksowy horyzontalna metoda
653 ## - TERMIN INDEKSOWY - FORMA NIEKONTROLOWANA
Termin indeksowy bakterie
653 ## - TERMIN INDEKSOWY - FORMA NIEKONTROLOWANA
Termin indeksowy metoda liczenia kolonii
710 ## - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub jednostki geograficznej KT nr 3 ds. Mikrobiologii Żywności
780 ## - TYTUŁ POPRZEDNI
Tytuł PN-EN ISO 7937:2005 (U)
780 ## - TYTUŁ POPRZEDNI
Tytuł PN-EN 13401:2000
856 ## - LOKALIZACJA I DOSTĘP DO ELEKTRONICZNYCH DOKUMENTÓW ZDALNYCH
Link (URL) http://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=66453
Tekst linku Katalog online BPK
942 ## - HASŁO DODATKOWE - ELEMENTY(KOHA)
Typ dokumentu Standard
998 ## - DANE OPRACOWANIA
Inicjały katalogującego eg
Data 2006.01.03
Holdings
Wycofany Status Uszkodzony Dostępność Lokalizacja stała Lokalizacja bieżąca Miejsce przechowywania Data nabycia Sygnatura Kod kreskowy Cena obowiązuje od Typ dokumentu
      Tylko na miejscu Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG 02.02.2013 PN-EN ISO 7937 PNS4146 02.02.2013 Standard
© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA