Analiza sensoryczna : (Record no. 65660)
[ view plain ]
000 -ETYKIETA REKORDU | |
---|---|
podpole kontrolne o stałej długości | 01338nam a2200301 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU | |
podpole kontrolne | normy2005 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO REKORDU | |
podpole kontrolne | BPK |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU | |
podpole kontrolne | 20200803090609.0 |
008 - POLE O STAŁEJ DŁUGOŚCI - DANE KONTROLNE | |
podpole kontrolne o stałej długości | 121231s pl a f u |000 0 pol |
040 ## - ŹRÓDŁO KATALOGOWANIA | |
Instytucja, która utworzyła rekord | BPK |
041 ## - KOD JĘZYKA | |
Kod języka tekstu | pol |
084 ## - NUMER INNEJ KLASYFIKACJI | |
Numer klasyfikacji | ICS 67.240 |
245 ## - TYTUŁ/ODPOWIEDZIALNOŚĆ | |
Tytuł | Analiza sensoryczna : |
Ciąg dalszy tytułu | ogólne wytyczne dotyczące projektowania pracowni analizy sensorycznej. |
246 ## - WARIANT TYTUŁU | |
Tytuł | PN-ISO 8589:1999 |
250 ## - STREFA WYDANIA | |
Oznaczenie wydania | Zatwierdzono: 1999.01.02 |
260 ## - STREFA ADRESU WYDAWNICZEGO | |
Miejsce wydania | Warszawa : |
Nazwa wydawcy/dystrybutora | Polski Komitet Normalizacyjny, |
Data publikacji, dystrybucji/powstania dokumentu | 1999. |
500 ## - UWAGI OGÓLNE | |
Tekst uwagi | Wprowadza: ISO 8589:1988 |
500 ## - UWAGI OGÓLNE | |
Tekst uwagi | Zastępuje: PN-66/A-04020 |
520 ## - UWAGA DOTYCZĄCA TREŚCI DOKUMENTU | |
Analiza dokumentacyjna, adnotacja itp. | Opisano projektowanie pracowni przeznaczonych do przeprowadzania ocen sensorycznych w stałych, kontrolowanych warunkach, przy minimalnym wpływie czynników zewnętrznych rozpraszających uwagę, redukcji czynników natury psychologicznej oraz zapewnieniu warunków fizycznych, które mogą mieć wpływ na opinię wydawaną przez ludzi. Przedstawiono 11 rysunków przykladowych projektów. |
653 ## - TERMIN INDEKSOWY - FORMA NIEKONTROLOWANA | |
Termin indeksowy | produkty rolnicze |
653 ## - TERMIN INDEKSOWY - FORMA NIEKONTROLOWANA | |
Termin indeksowy | produkty spożywcze |
653 ## - TERMIN INDEKSOWY - FORMA NIEKONTROLOWANA | |
Termin indeksowy | analiza sensoryczna |
710 ## - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO | |
Nazwa ciała zbiorowego lub jednostki geograficznej | NKP nr 235 ds. Analizy Żywności |
780 ## - TYTUŁ POPRZEDNI | |
Tytuł | PN-66/A-04020 |
856 ## - LOKALIZACJA I DOSTĘP DO ELEKTRONICZNYCH DOKUMENTÓW ZDALNYCH | |
Link (URL) | http://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=65660 |
Tekst linku | Katalog online BPK |
942 ## - HASŁO DODATKOWE - ELEMENTY(KOHA) | |
Typ dokumentu | Standard |
998 ## - DANE OPRACOWANIA | |
Inicjały katalogującego | eg |
Data | 2005.07.07 |
Wycofany | Status | Uszkodzony | Dostępność | Lokalizacja stała | Lokalizacja bieżąca | Miejsce przechowywania | Data nabycia | Sygnatura | Kod kreskowy | Cena obowiązuje od | Typ dokumentu |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Tylko na miejscu | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Czytelnia BG | 02.02.2013 | PN-ISO 8589 | PNS3353 | 02.02.2013 | Standard |