BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Analiza sensoryczna : (Record no. 65660)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
podpole kontrolne o stałej długości 01338nam a2200301 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
podpole kontrolne normy2005
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO REKORDU
podpole kontrolne BPK
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
podpole kontrolne 20200803090609.0
008 - POLE O STAŁEJ DŁUGOŚCI - DANE KONTROLNE
podpole kontrolne o stałej długości 121231s pl a f u |000 0 pol
040 ## - ŹRÓDŁO KATALOGOWANIA
Instytucja, która utworzyła rekord BPK
041 ## - KOD JĘZYKA
Kod języka tekstu pol
084 ## - NUMER INNEJ KLASYFIKACJI
Numer klasyfikacji ICS 67.240
245 ## - TYTUŁ/ODPOWIEDZIALNOŚĆ
Tytuł Analiza sensoryczna :
Ciąg dalszy tytułu ogólne wytyczne dotyczące projektowania pracowni analizy sensorycznej.
246 ## - WARIANT TYTUŁU
Tytuł PN-ISO 8589:1999
250 ## - STREFA WYDANIA
Oznaczenie wydania Zatwierdzono: 1999.01.02
260 ## - STREFA ADRESU WYDAWNICZEGO
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy/dystrybutora Polski Komitet Normalizacyjny,
Data publikacji, dystrybucji/powstania dokumentu 1999.
500 ## - UWAGI OGÓLNE
Tekst uwagi Wprowadza: ISO 8589:1988
500 ## - UWAGI OGÓLNE
Tekst uwagi Zastępuje: PN-66/A-04020
520 ## - UWAGA DOTYCZĄCA TREŚCI DOKUMENTU
Analiza dokumentacyjna, adnotacja itp. Opisano projektowanie pracowni przeznaczonych do przeprowadzania ocen sensorycznych w stałych, kontrolowanych warunkach, przy minimalnym wpływie czynników zewnętrznych rozpraszających uwagę, redukcji czynników natury psychologicznej oraz zapewnieniu warunków fizycznych, które mogą mieć wpływ na opinię wydawaną przez ludzi. Przedstawiono 11 rysunków przykladowych projektów.
653 ## - TERMIN INDEKSOWY - FORMA NIEKONTROLOWANA
Termin indeksowy produkty rolnicze
653 ## - TERMIN INDEKSOWY - FORMA NIEKONTROLOWANA
Termin indeksowy produkty spożywcze
653 ## - TERMIN INDEKSOWY - FORMA NIEKONTROLOWANA
Termin indeksowy analiza sensoryczna
710 ## - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub jednostki geograficznej NKP nr 235 ds. Analizy Żywności
780 ## - TYTUŁ POPRZEDNI
Tytuł PN-66/A-04020
856 ## - LOKALIZACJA I DOSTĘP DO ELEKTRONICZNYCH DOKUMENTÓW ZDALNYCH
Link (URL) http://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=65660
Tekst linku Katalog online BPK
942 ## - HASŁO DODATKOWE - ELEMENTY(KOHA)
Typ dokumentu Standard
998 ## - DANE OPRACOWANIA
Inicjały katalogującego eg
Data 2005.07.07
Holdings
Wycofany Status Uszkodzony Dostępność Lokalizacja stała Lokalizacja bieżąca Miejsce przechowywania Data nabycia Sygnatura Kod kreskowy Cena obowiązuje od Typ dokumentu
      Tylko na miejscu Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG 02.02.2013 PN-ISO 8589 PNS3353 02.02.2013 Standard
© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA