BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Chleb własnego wypieku : (Record no. 55950)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
podpole kontrolne o stałej długości 01647nam a2200493 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
pole kontrolne 55950
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO REKORDU
podpole kontrolne KOSZ 005
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
podpole kontrolne 20200805085905.0
008 - POLE O STAŁEJ DŁUGOŚCI - DANE KONTROLNE
podpole kontrolne o stałej długości 061214s2006 pl a |001 0 pol
009 - PHYSICAL DESCRIPTION FIXED-FIELD FOR ARCHIVAL COLLECTION (VM) [OBSOLETE]
fixed length control field b0000001871733
015 ## - NUMER BIBLIOGRAFII NARODOWEJ
Numer bibliografii narodowej UWD 2007/288
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI - ISBN
ISBN 8370734383
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI - ISBN
ISBN 9788370734381
040 ## - ŹRÓDŁO KATALOGOWANIA
Instytucja, która sporządziła opis WA N
Instytucja, która utworzyła rekord WA N
Instytucja, która dokonała modyfikacji KOSZ 005/HR
041 1# - KOD JĘZYKA
Kod języka tekstu pol
Kod języka oryginału ger
046 ## - DATY KODOWANE
Pojedyncza data lub początek okresu powstania dzieła lub zbioru dzieł 2005
080 ## - UNIWERSALNA KLASYFIKACJA DZIESIĘTNA - UKD
UKD 641.55/.56
080 ## - UNIWERSALNA KLASYFIKACJA DZIESIĘTNA - UKD
UKD (083.12)
100 1# - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Beile, Mirjam
Określenie rodzaju współpracy Autor
245 10 - TYTUŁ/ODPOWIEDZIALNOŚĆ
Tytuł Chleb własnego wypieku :
Ciąg dalszy tytułu ponad 120 przepisów na chleb pieczony w automacie /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Mirjam Beile ; tł. z jęz. niem. Krystyna Mazur.
246 1# - WARIANT TYTUŁU
Treść wyrażenia wprowadzającego Tyt. oryg.:
Tytuł Brot aus dem Brotbackkautomaten,
Numeracja zeszytu 2005
260 ## - STREFA ADRESU WYDAWNICZEGO
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy/dystrybutora Mulitico Oficyna Wydawnicza,
Data publikacji, dystrybucji/powstania dokumentu cop. 2006.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Objętość 118 s. :
Inne cechy fizyczne il. kolor. ;
Rozmiary 19 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość Tekst
Źródło (terminu i kodu) rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło (terminu i kodu) rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło (terminu i kodu) rdacarrier
380 ## - FORMA I TYP PUBLIKACJI
Forma i typ publikacji Książki
388 ## - CZAS POWSTANIA
Czas powstania 2001-
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA
Tytuł i oznaczenie odpowiedzialności serii Zrób to Sam
504 ## - UWAGA DOTYCZACA BIBLIOGRAFII
Informacje o bibliografii Indeks.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ
Nazwa ogólna lub geograficzna Pieczywo
Źródło hasła lub terminu DBN
655 #7 - TERMIN INDEKSOWY - OKREŚLENIE RODZAJU/FORMY DOKUMENTU
Określnie rodzaju/formy dokumentu Przepisy kulinarne
658 ## - TERMIN INDEKSOWY - PRZEDMIOT PROGRAMU NAUCZANIA
Główny przedmiot programu nauczania Kulinaria
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Mazur, Krystyna
Dopowiedzenie (tłumacz)
Określenie związku między hasłem a opisywanym materiałem Tłumaczenie
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII LUB DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - TYTUŁ UJEDNOLICONY
Tytuł ujednolicony Zrób to Sam - Multico Oficyna Wydawnicza
856 ## - LOKALIZACJA I DOSTĘP DO ELEKTRONICZNYCH DOKUMENTÓW ZDALNYCH
Link (URL) http://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=55950
Tekst linku Katalog online BPK
942 ## - HASŁO DODATKOWE - ELEMENTY(KOHA)
Schemat klasyfikacji Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna
Typ dokumentu Book
Holdings
Wycofany Status egzemplarza Uszkodzony Dostępność Lokalizacja stała Lokalizacja bieżąca Miejsce przechowywania Sygnatura Kod kreskowy Dział Typ dokumentu Ostatnio wypożyczono
      Tylko na miejscu Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG 89948 02462967 664.6/.7 Przetwórstwo zbożowe Book  
      Dostępny Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 89949 02462950   Book 23.09.2015
      Dostępny Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 89950 02462943   Book  
      Dostępny Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 89951 02462936   Book  
© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA