MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
podpole kontrolne o stałej długości |
01969nam a2200565 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
pole kontrolne |
54335 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO REKORDU |
podpole kontrolne |
KOSZ 005 |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
podpole kontrolne |
20200728121452.0 |
008 - POLE O STAŁEJ DŁUGOŚCI - DANE KONTROLNE |
podpole kontrolne o stałej długości |
080109s2007 pl a f f |001 0 pol |
009 - PHYSICAL DESCRIPTION FIXED-FIELD FOR ARCHIVAL COLLECTION (VM) [OBSOLETE] |
fixed length control field |
b0000001905709 |
015 ## - NUMER BIBLIOGRAFII NARODOWEJ |
Numer bibliografii narodowej |
UWD 2008/5277 |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI - ISBN |
ISBN |
9788360852040 |
040 ## - ŹRÓDŁO KATALOGOWANIA |
Instytucja, która sporządziła opis |
WA N |
Instytucja, która utworzyła rekord |
WA N |
Instytucja, która dokonała modyfikacji |
KOSZ 005/HR |
041 1# - KOD JĘZYKA |
Kod języka tekstu |
pol |
Kod języka oryginału |
eng |
046 ## - DATY KODOWANE |
Pojedyncza data lub początek okresu powstania dzieła lub zbioru dzieł |
2003 |
080 ## - UNIWERSALNA KLASYFIKACJA DZIESIĘTNA - UKD |
UKD |
640.43/.44 |
080 ## - UNIWERSALNA KLASYFIKACJA DZIESIĘTNA - UKD |
UKD |
339.138 |
080 ## - UNIWERSALNA KLASYFIKACJA DZIESIĘTNA - UKD |
UKD |
005 |
080 ## - UNIWERSALNA KLASYFIKACJA DZIESIĘTNA - UKD |
UKD |
(083.1) |
100 1# - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Jorgensen, Amy S. |
Daty związane z nazwą |
(1975- ) |
Określenie rodzaju współpracy |
Autro |
245 10 - TYTUŁ/ODPOWIEDZIALNOŚĆ |
Tytuł |
Skuteczna promocja i reklama za kilkanaście złotych dziennie. |
Oznaczenie części/sekcji dzieła |
(Cz. 1) / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
Amy S. Jorgensen. |
246 1# - WARIANT TYTUŁU |
Treść wyrażenia wprowadzającego |
Tyt. oryg.: |
Tytuł |
Restaurant marketing and advertising : |
Ciąg dalszy tytułu |
for just a few dollars a day, |
Numeracja zeszytu |
2003 |
260 ## - STREFA ADRESU WYDAWNICZEGO |
Miejsce wydania |
Warszawa : |
Nazwa wydawcy/dystrybutora |
CTI Media, |
Data publikacji, dystrybucji/powstania dokumentu |
cop. 2007. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Objętość |
136 s. ; |
Rozmiary |
22 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
Tekst |
Źródło (terminu i kodu) |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło (terminu i kodu) |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło (terminu i kodu) |
rdacarrier |
380 ## - FORMA I TYP PUBLIKACJI |
Forma i typ publikacji |
Książki |
380 ## - FORMA I TYP PUBLIKACJI |
Forma i typ publikacji |
Publikacje fachowe |
388 ## - CZAS POWSTANIA |
Czas powstania |
2001- |
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA |
Tytuł i oznaczenie odpowiedzialności serii |
Biblioteka Nestlé FoodServices |
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA |
Tytuł i oznaczenie odpowiedzialności serii |
Zarządzanie restauracją : profesjonalny przewodnik nowoczesnego zarządzania restauracją : 365 skutecznych porad ; |
Numeracja w obrębie serii |
3 |
500 ## - UWAGI OGÓLNE |
Tekst uwagi |
Na okł. odmienna nazwa serii: Biblioteka Nestlé FoodServices. |
504 ## - UWAGA DOTYCZACA BIBLIOGRAFII |
Informacje o bibliografii |
Indeks. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ |
Nazwa ogólna lub geograficzna |
Gastronomia |
Źródło hasła lub terminu |
DBN |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ |
Nazwa ogólna lub geograficzna |
Marketing |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ |
Nazwa ogólna lub geograficzna |
Zarządzanie |
655 #7 - TERMIN INDEKSOWY - OKREŚLENIE RODZAJU/FORMY DOKUMENTU |
Określenie rodzaju/formy dokumentu |
Poradnik |
Źródło terminu |
DBN |
658 ## - TERMIN INDEKSOWY - PRZEDMIOT PROGRAMU NAUCZANIA |
Główny przedmiot programu nauczania |
Zarządzanie i marketing |
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII LUB DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - TYTUŁ UJEDNOLICONY |
Tytuł ujednolicony |
Biblioteka Nestlé FoodServices |
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII LUB DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - TYTUŁ UJEDNOLICONY |
Tytuł ujednolicony |
Zarządzanie restauracją |
Oznaczenie tomu |
3 |
856 ## - LOKALIZACJA I DOSTĘP DO ELEKTRONICZNYCH DOKUMENTÓW ZDALNYCH |
Link (URL) |
http://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=54335 |
Tekst linku |
Katalog online BPK |
942 ## - HASŁO DODATKOWE - ELEMENTY(KOHA) |
Schemat klasyfikacji |
Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna |
Typ dokumentu |
Book |