MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
podpole kontrolne o stałej długości |
01372nam a2200433 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
pole kontrolne |
51499 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO REKORDU |
podpole kontrolne |
KOSZ 005 |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
podpole kontrolne |
20190924120720.0 |
008 - POLE O STAŁEJ DŁUGOŚCI - DANE KONTROLNE |
podpole kontrolne o stałej długości |
060320s1999 pl a g |000 0 pol d |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI - ISBN |
ISBN |
8388081993 |
040 ## - ŹRÓDŁO KATALOGOWANIA |
Instytucja, która utworzyła rekord |
KOSZ 005 |
Instytucja, która sporządziła opis |
KOSZ 005 |
Instytucja, która dokonała modyfikacji |
KOSZ 005/HR |
041 1# - KOD JĘZYKA |
Kod języka tekstu |
pol |
Kod języka oryginału |
eng |
080 ## - UNIWERSALNA KLASYFIKACJA DZIESIĘTNA - UKD |
UKD |
643/645 |
080 ## - UNIWERSALNA KLASYFIKACJA DZIESIĘTNA - UKD |
UKD |
747 |
080 ## - UNIWERSALNA KLASYFIKACJA DZIESIĘTNA - UKD |
UKD |
(083.1) |
100 1# - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Cumming, Catherine |
Określenie rodzaju współpracy |
Autor |
245 10 - TYTUŁ/ODPOWIEDZIALNOŚĆ |
Tytuł |
Kuchnia - modernizacje / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
Catherine Cumming ; tł. Dariusz Orłowski. |
246 ## - WARIANT TYTUŁU |
Treść wyrażenia wprowadzającego |
Tyt. oryg.: |
Tytuł |
Kitchen makeovers |
260 ## - STREFA ADRESU WYDAWNICZEGO |
Miejsce wydania |
Wrocław : |
Nazwa wydawcy/dystrybutora |
"Pagina", |
Data publikacji, dystrybucji/powstania dokumentu |
[1999]. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Objętość |
95 s. : |
Inne cechy fizyczne |
fot. kolor. ; |
Rozmiary |
28 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Źródło (terminu i kodu) |
rdacontent |
Termin opisujący typ zawartości |
|
Kod określający zawartość |
Tekst |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Źródło (terminu i kodu) |
rdamedia |
Tryb odtwarzania |
|
Kod typu mediów |
n |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Źródło (terminu i kodu) |
rdacarrier |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
380 ## - FORMA I TYP PUBLIKACJI |
Forma i typ publikacji |
Książki |
380 ## - FORMA I TYP PUBLIKACJI |
Forma i typ publikacji |
Poradniki i przewodniki |
388 ## - CZAS POWSTANIA |
Czas powstania |
1901-2000 |
500 ## - UWAGI OGÓLNE |
Tekst uwagi |
Tyt. oryg.: "Kitchen makeovers", cop. 1999. |
504 ## - UWAGA DOTYCZACA BIBLIOGRAFII |
Informacje o bibliografii |
Indeks. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ |
Nazwa ogólna lub geograficzna |
Kuchnia |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ |
Nazwa ogólna lub geograficzna |
Mieszkania |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ |
Nazwa ogólna lub geograficzna |
Remont |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ |
Nazwa ogólna lub geograficzna |
Wnętrza architektoniczne |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ |
Nazwa ogólna lub geograficzna |
Estetyka |
655 #7 - TERMIN INDEKSOWY - OKREŚLENIE RODZAJU/FORMY DOKUMENTU |
Określenie rodzaju/formy dokumentu |
Wydawnictwa popularne |
658 ## - TERMIN INDEKSOWY - PRZEDMIOT PROGRAMU NAUCZANIA |
Główny przedmiot programu nauczania |
Dom i ogród |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Orłowski, Dariusz |
Określenie związku między hasłem a opisywanym materiałem |
Tłumaczenie |
856 ## - LOKALIZACJA I DOSTĘP DO ELEKTRONICZNYCH DOKUMENTÓW ZDALNYCH |
Link (URL) |
http://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=51499 |
Tekst linku |
Katalog online BPK |
942 ## - HASŁO DODATKOWE - ELEMENTY(KOHA) |
Typ dokumentu |
Book |
Schemat klasyfikacji |
Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna |