BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Zasady racjonalnego żywienia - zalecane racje pokarmowe dla wybranych grup ludności w zakładach żywienia zbiorowego / (Record no. 45841)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
podpole kontrolne o stałej długości 01386nam a2200421 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
pole kontrolne 45841
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO REKORDU
podpole kontrolne KOSZ 005
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
podpole kontrolne 20230103102111.0
008 - POLE O STAŁEJ DŁUGOŚCI - DANE KONTROLNE
podpole kontrolne o stałej długości 050414s2004 pl f |000 0 pol
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI - ISBN
ISBN 8374260165
040 ## - ŹRÓDŁO KATALOGOWANIA
Instytucja, która utworzyła rekord KOSZ 005
Instytucja, która sporządziła opis KOSZ 005
Instytucja, która dokonała modyfikacji KOSZ 005/HR
041 0# - KOD JĘZYKA
Kod języka tekstu pol
046 ## - DATY KODOWANE
Pojedyncza data lub początek okresu powstania dzieła lub zbioru dzieł 2004
080 ## - UNIWERSALNA KLASYFIKACJA DZIESIĘTNA - UKD
UKD 640/642
080 ## - UNIWERSALNA KLASYFIKACJA DZIESIĘTNA - UKD
UKD 613.2
080 ## - UNIWERSALNA KLASYFIKACJA DZIESIĘTNA - UKD
UKD 614.3
080 ## - UNIWERSALNA KLASYFIKACJA DZIESIĘTNA - UKD
UKD (083.1)
245 00 - TYTUŁ/ODPOWIEDZIALNOŚĆ
Tytuł Zasady racjonalnego żywienia - zalecane racje pokarmowe dla wybranych grup ludności w zakładach żywienia zbiorowego /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Halina Turlejska [et al.].
260 ## - STREFA ADRESU WYDAWNICZEGO
Miejsce wydania Gdańsk :
Nazwa wydawcy/dystrybutora Ośrodek Doradztwa i Doskonalenia Kadr,
Data publikacji, dystrybucji/powstania dokumentu 2004.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Objętość 182 s. ;
Rozmiary 24 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Źródło (terminu i kodu) rdacontent
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość Tekst
337 ## - TYP MEDIÓW
Źródło (terminu i kodu) rdamedia
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Źródło (terminu i kodu) rdacarrier
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
380 ## - FORMA I TYP PUBLIKACJI
Forma i typ publikacji Książki
380 ## - FORMA I TYP PUBLIKACJI
Forma i typ publikacji Publikacje fachowe
388 ## - CZAS POWSTANIA
Czas powstania 2001-
504 ## - UWAGA DOTYCZACA BIBLIOGRAFII
Informacje o bibliografii Bibliogr.
650 #4 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ
Nazwa ogólna lub geograficzna Analiza Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli (HACCP)
650 #4 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ
Nazwa ogólna lub geograficzna GHP/GMP (standard)
650 #4 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ
Nazwa ogólna lub geograficzna Zdrowe odżywianie
650 #4 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ
Nazwa ogólna lub geograficzna Żywność
655 #4 - TERMIN INDEKSOWY - OKREŚLENIE RODZAJU/FORMY DOKUMENTU
Określnie rodzaju/formy dokumentu Poradnik
658 ## - TERMIN INDEKSOWY - PRZEDMIOT PROGRAMU NAUCZANIA
Główny przedmiot programu nauczania Medycyna i zdrowie
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Turlejska, Halina
Określenie związku między hasłem a opisywanym materiałem Autor
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub jednostki geograficznej ODDK
856 ## - LOKALIZACJA I DOSTĘP DO ELEKTRONICZNYCH DOKUMENTÓW ZDALNYCH
Link (URL) http://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=45841
Tekst linku Katalog online BPK
942 ## - HASŁO DODATKOWE - ELEMENTY(KOHA)
Typ dokumentu Book
Schemat klasyfikacji Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna
Holdings
Wycofany Status egzemplarza Uszkodzony Dostępność Lokalizacja stała Lokalizacja bieżąca Miejsce przechowywania Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio wypożyczono Typ dokumentu
      Dostępny Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 75161 02258485 22.02.2019 Book
© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA