Materiały do ćwiczeń z maszynoznawstwa ogólnego i przemysłu spożywczego / (Record no. 35898)
[ view plain ]
000 -ETYKIETA REKORDU | |
---|---|
podpole kontrolne o stałej długości | 00895nam a2200241 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU | |
pole kontrolne | bg |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI - ISBN | |
ISBN | 8387443360 |
040 ## - ŹRÓDŁO KATALOGOWANIA | |
Instytucja, która utworzyła rekord | BPK |
041 0# - KOD JĘZYKA | |
Kod języka tekstu | pl |
080 ## - UNIWERSALNA KLASYFIKACJA DZIESIĘTNA - UKD | |
UKD | 621.01+621.317.7:631.3:664](075.8)(076) |
920 ## - Międzynarodowy znormalizowany numer książki – ISBN | |
ISBN | 83-87443-36-0 |
008 - POLE O STAŁEJ DŁUGOŚCI - DANE KONTROLNE | |
podpole kontrolne o stałej długości | s pl f |000 0 pol |
100 1# - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | SZCZEPAŃSKI, Ryszard |
245 10 - TYTUŁ/ODPOWIEDZIALNOŚĆ | |
Tytuł | Materiały do ćwiczeń z maszynoznawstwa ogólnego i przemysłu spożywczego / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności | Ryszard Szczepański, Janusz Budny ; Akademia Rolniczo-Techniczna im. Michała Oczapowskiego w Olsztynie. |
260 ## - STREFA ADRESU WYDAWNICZEGO | |
Miejsce wydania | Olsztyn : |
Nazwa wydawcy/dystrybutora | Wydaw. AR-T, |
Data publikacji, dystrybucji/powstania dokumentu | 1998. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO | |
Objętość | 179, [1] s. : |
Inne cechy fizyczne | rys., wykr. ; |
Rozmiary | 23 cm. |
650 #9 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ | |
Nazwa ogólna lub geograficzna | Maszyny |
Określnik ogólny | budowa i konstrukcje |
650 #9 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ | |
Nazwa ogólna lub geograficzna | Przemysł rolno-spożywczy |
Określnik ogólny | narzędzia i maszyny |
655 ## - TERMIN INDEKSOWY - OKREŚLENIE RODZAJU/FORMY DOKUMENTU | |
Określenie rodzaju/formy dokumentu | Ćwiczenia i zadania |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | BUDNY, Janusz |
710 #0 - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO | |
Nazwa ciała zbiorowego lub jednostki geograficznej | Akademia Rolniczo-Techniczna im. Michała Oczapowskiego (Olsztyn) |
856 ## - LOKALIZACJA I DOSTĘP DO ELEKTRONICZNYCH DOKUMENTÓW ZDALNYCH | |
Link (URL) | http://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=35898 |
Tekst linku | Katalog online BPK |
942 ## - HASŁO DODATKOWE - ELEMENTY(KOHA) | |
Typ dokumentu | Book |
Wycofany | Status egzemplarza | Uszkodzony | Dostępność | Lokalizacja stała | Lokalizacja bieżąca | Miejsce przechowywania | Sygnatura | Kod kreskowy | Dział | Typ dokumentu | Status: wypożyczony |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Tylko na miejscu | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Czytelnia BG | 48910 | 01414172 | 664 Przemysł spożywczy | Book | ||||
Dostępny | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Wypożyczalnia BG | 48911 | 01414165 | Book | |||||
Dostępny | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Wypożyczalnia BG | 48912 | 01414158 | Book | |||||
Dostępny | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Wypożyczalnia BG | 48913 | 01414141 | Book | 01.03.2022 |