Food process engineering : (Record no. 20426)
[ view plain ]
000 -ETYKIETA REKORDU | |
---|---|
podpole kontrolne o stałej długości | 00619nam a2200145 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU | |
pole kontrolne | bg |
040 ## - ŹRÓDŁO KATALOGOWANIA | |
Instytucja, która utworzyła rekord | BPK |
041 ## - KOD JĘZYKA | |
Kod języka tekstu | pol |
080 ## - UNIWERSALNA KLASYFIKACJA DZIESIĘTNA - UKD | |
UKD | 664 |
008 - POLE O STAŁEJ DŁUGOŚCI - DANE KONTROLNE | |
podpole kontrolne o stałej długości | s pl f |000 0 pol |
245 00 - TYTUŁ/ODPOWIEDZIALNOŚĆ | |
Tytuł | Food process engineering : |
Ciąg dalszy tytułu | proceedings of the Second International Congrass on Engineering and Food and the Eight European Food Symposium, held between 27 and 31 August 1979 at Helsinki University of Technology, Espoo 15, Finland. |
Oznaczenie części/sekcji dzieła | Vol. 1, |
Tytuł części/sekcji dzieła | Food processing systems / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności | edit. by P. Linko [i in.]. |
260 ## - STREFA ADRESU WYDAWNICZEGO | |
Miejsce wydania | London : |
Nazwa wydawcy/dystrybutora | Applied Science Publ., |
Data publikacji, dystrybucji/powstania dokumentu | [1980]. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO | |
Objętość | s. XII, 967 : |
Inne cechy fizyczne | rys., il., tab. |
856 ## - LOKALIZACJA I DOSTĘP DO ELEKTRONICZNYCH DOKUMENTÓW ZDALNYCH | |
Link (URL) | http://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=20426 |
Tekst linku | Katalog online BPK |
942 ## - HASŁO DODATKOWE - ELEMENTY(KOHA) | |
Typ dokumentu | Book |
Wycofany | Status egzemplarza | Uszkodzony | Dostępność | Lokalizacja stała | Lokalizacja bieżąca | Miejsce przechowywania | Sygnatura | Kod kreskowy | Typ dokumentu |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Dostępny | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Wypożyczalnia BG | 28781 | 01640588 | Book |