BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Food process engineering : (Record no. 20426)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
podpole kontrolne o stałej długości 00619nam a2200145 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
pole kontrolne bg
040 ## - ŹRÓDŁO KATALOGOWANIA
Instytucja, która utworzyła rekord BPK
041 ## - KOD JĘZYKA
Kod języka tekstu pol
080 ## - UNIWERSALNA KLASYFIKACJA DZIESIĘTNA - UKD
UKD 664
008 - POLE O STAŁEJ DŁUGOŚCI - DANE KONTROLNE
podpole kontrolne o stałej długości s pl f |000 0 pol
245 00 - TYTUŁ/ODPOWIEDZIALNOŚĆ
Tytuł Food process engineering :
Ciąg dalszy tytułu proceedings of the Second International Congrass on Engineering and Food and the Eight European Food Symposium, held between 27 and 31 August 1979 at Helsinki University of Technology, Espoo 15, Finland.
Oznaczenie części/sekcji dzieła Vol. 1,
Tytuł części/sekcji dzieła Food processing systems /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności edit. by P. Linko [i in.].
260 ## - STREFA ADRESU WYDAWNICZEGO
Miejsce wydania London :
Nazwa wydawcy/dystrybutora Applied Science Publ.,
Data publikacji, dystrybucji/powstania dokumentu [1980].
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Objętość s. XII, 967 :
Inne cechy fizyczne rys., il., tab.
856 ## - LOKALIZACJA I DOSTĘP DO ELEKTRONICZNYCH DOKUMENTÓW ZDALNYCH
Link (URL) http://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=20426
Tekst linku Katalog online BPK
942 ## - HASŁO DODATKOWE - ELEMENTY(KOHA)
Typ dokumentu Book
Holdings
Wycofany Status egzemplarza Uszkodzony Dostępność Lokalizacja stała Lokalizacja bieżąca Miejsce przechowywania Sygnatura Kod kreskowy Typ dokumentu
      Dostępny Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 28781 01640588 Book
© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA