Food protein sources / (Record no. 17041)
[ view plain ]
000 -ETYKIETA REKORDU | |
---|---|
podpole kontrolne o stałej długości | 00424nam a2200157 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU | |
pole kontrolne | bg |
040 ## - ŹRÓDŁO KATALOGOWANIA | |
Instytucja, która utworzyła rekord | BPK |
041 ## - KOD JĘZYKA | |
Kod języka tekstu | pol |
080 ## - UNIWERSALNA KLASYFIKACJA DZIESIĘTNA - UKD | |
UKD | 547.96:577.1 |
008 - POLE O STAŁEJ DŁUGOŚCI - DANE KONTROLNE | |
podpole kontrolne o stałej długości | s pl f |000 0 pol |
245 #0 - TYTUŁ/ODPOWIEDZIALNOŚĆ | |
Tytuł | Food protein sources / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności | Edit by N. W. Pirie. |
260 ## - STREFA ADRESU WYDAWNICZEGO | |
Miejsce wydania | Cambridge : |
Nazwa wydawcy/dystrybutora | Cambridge University Press, |
Data publikacji, dystrybucji/powstania dokumentu | [1975]. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO | |
Objętość | s. XX, nlb. 2, 260 : |
Inne cechy fizyczne | rys., tab. |
504 ## - UWAGA DOTYCZACA BIBLIOGRAFII | |
Informacje o bibliografii | [Zawiera bibliogr.]. |
856 ## - LOKALIZACJA I DOSTĘP DO ELEKTRONICZNYCH DOKUMENTÓW ZDALNYCH | |
Link (URL) | http://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=17041 |
Tekst linku | Katalog online BPK |
942 ## - HASŁO DODATKOWE - ELEMENTY(KOHA) | |
Typ dokumentu | Book |
Wycofany | Status egzemplarza | Uszkodzony | Dostępność | Lokalizacja stała | Lokalizacja bieżąca | Miejsce przechowywania | Sygnatura | Kod kreskowy | Typ dokumentu |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Dostępny | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Wypożyczalnia BG | 21610 | 01697773 | Book |