BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Food protein sources / (Record no. 17041)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
podpole kontrolne o stałej długości 00424nam a2200157 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
pole kontrolne bg
040 ## - ŹRÓDŁO KATALOGOWANIA
Instytucja, która utworzyła rekord BPK
041 ## - KOD JĘZYKA
Kod języka tekstu pol
080 ## - UNIWERSALNA KLASYFIKACJA DZIESIĘTNA - UKD
UKD 547.96:577.1
008 - POLE O STAŁEJ DŁUGOŚCI - DANE KONTROLNE
podpole kontrolne o stałej długości s pl f |000 0 pol
245 #0 - TYTUŁ/ODPOWIEDZIALNOŚĆ
Tytuł Food protein sources /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Edit by N. W. Pirie.
260 ## - STREFA ADRESU WYDAWNICZEGO
Miejsce wydania Cambridge :
Nazwa wydawcy/dystrybutora Cambridge University Press,
Data publikacji, dystrybucji/powstania dokumentu [1975].
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Objętość s. XX, nlb. 2, 260 :
Inne cechy fizyczne rys., tab.
504 ## - UWAGA DOTYCZACA BIBLIOGRAFII
Informacje o bibliografii [Zawiera bibliogr.].
856 ## - LOKALIZACJA I DOSTĘP DO ELEKTRONICZNYCH DOKUMENTÓW ZDALNYCH
Link (URL) http://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=17041
Tekst linku Katalog online BPK
942 ## - HASŁO DODATKOWE - ELEMENTY(KOHA)
Typ dokumentu Book
Holdings
Wycofany Status egzemplarza Uszkodzony Dostępność Lokalizacja stała Lokalizacja bieżąca Miejsce przechowywania Sygnatura Kod kreskowy Typ dokumentu
      Dostępny Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 21610 01697773 Book
© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA