Jakość ekstrudatów kukurydzianych wzbogacanych spiruliną i chlorellą /
Ruszkowska, Millena
Jakość ekstrudatów kukurydzianych wzbogacanych spiruliną i chlorellą / Millena Ruszkowska. - Gdynia : Wydawnictwo Uniwersytetu Morskiego, 2018. - 236 stron : ilustracje, fotografie, wykresy ; 24 cm.
Bibliografia, netografia, wykaz aktów prawnych i norm na stronach [203]-225.
Streszczenie w języku angielskim.
9788374212892
Ekstruzja (technologia żywności)
Chlorella
Kasza kukurydziana.
Spirulina (suplement diety)
Jakość żywności
Raport z badań
Inżynieria i technika
Rolnictwo i leśnictwo
664.017
Jakość ekstrudatów kukurydzianych wzbogacanych spiruliną i chlorellą / Millena Ruszkowska. - Gdynia : Wydawnictwo Uniwersytetu Morskiego, 2018. - 236 stron : ilustracje, fotografie, wykresy ; 24 cm.
Bibliografia, netografia, wykaz aktów prawnych i norm na stronach [203]-225.
Streszczenie w języku angielskim.
9788374212892
Ekstruzja (technologia żywności)
Chlorella
Kasza kukurydziana.
Spirulina (suplement diety)
Jakość żywności
Raport z badań
Inżynieria i technika
Rolnictwo i leśnictwo
664.017