Antyodżywcze i antyzdrowotne aspekty żywienia człowieka /
Antyodżywcze i antyzdrowotne aspekty żywienia człowieka /
pod redakcją Emili Kolarzyk ; autorzy Michał Seweryn, Piotr Pokrzywa, Ewa Dulińska-Stanek, Katarzyna Bandoła, Emilia Kolarzyk, Jadwiga Helbin, Wojciech Szot, Joanna Zając, Artur Potocki, Ewa Czarnobilska, Dorota Myszkowska, Anna Chmielewska, Marcel Mazur, Piotr Hydzik, Krzysztof Ciszowski, Beata Szkolnicka.
- Kraków : Wydawnictwo Uniwersytetu Jagiellońskiego, 2016.
- 766, [1] stron : ilustracje (głównie kolorowe) ; 24 cm.
Bibliografia, netografia, wykaz aktów prawnych przy pracach. Indeks.
Współfinansowanie: Uniwersytet Jagielloński. Collegium Medicum. Wydzial Lekarski
9788323339663 9788323394105
PB 2016/18587
Żywność
Jakość żywności
Bezpieczeństwo żywności
Toksykologia żywności
Substancje dodatkowe do żywności
Podręcznik
Medycyna i zdrowie
Rolnictwo i leśnictwo
(07) 614.3 615.9 664.014
Bibliografia, netografia, wykaz aktów prawnych przy pracach. Indeks.
Współfinansowanie: Uniwersytet Jagielloński. Collegium Medicum. Wydzial Lekarski
9788323339663 9788323394105
PB 2016/18587
Żywność
Jakość żywności
Bezpieczeństwo żywności
Toksykologia żywności
Substancje dodatkowe do żywności
Podręcznik
Medycyna i zdrowie
Rolnictwo i leśnictwo
(07) 614.3 615.9 664.014