BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Antyodżywcze i antyzdrowotne aspekty żywienia człowieka /

Antyodżywcze i antyzdrowotne aspekty żywienia człowieka / pod redakcją Emili Kolarzyk ; autorzy Michał Seweryn, Piotr Pokrzywa, Ewa Dulińska-Stanek, Katarzyna Bandoła, Emilia Kolarzyk, Jadwiga Helbin, Wojciech Szot, Joanna Zając, Artur Potocki, Ewa Czarnobilska, Dorota Myszkowska, Anna Chmielewska, Marcel Mazur, Piotr Hydzik, Krzysztof Ciszowski, Beata Szkolnicka. - Kraków : Wydawnictwo Uniwersytetu Jagiellońskiego, 2016. - 766, [1] stron : ilustracje (głównie kolorowe) ; 24 cm.

Bibliografia, netografia, wykaz aktów prawnych przy pracach. Indeks.

Współfinansowanie: Uniwersytet Jagielloński. Collegium Medicum. Wydzial Lekarski

9788323339663 9788323394105

PB 2016/18587


Żywność
Jakość żywności
Bezpieczeństwo żywności
Toksykologia żywności
Substancje dodatkowe do żywności


Podręcznik


Medycyna i zdrowie
Rolnictwo i leśnictwo

(07) 614.3 615.9 664.014
© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA