Technologia przetwórstwa mięsa /
Olszewski, Adam (1936- )
Technologia przetwórstwa mięsa / Adam Olszewski. - Wydanie 2. uaktualnione, (dodruk). - Warszawa : Wydawnictwo WNT ; Wydawnictwo Naukowe PWN, 2017. - 345, [1] stron, [28] stron tablic : ilustracje (w tym kolorowe) ; 24 cm.
Bibliografia przy rozdziałach.
Podręcznik przeznaczony dla uczniów zdobywających zawód rzeźnika-wędliniarza.
9788301194123
PB 2013/1102
Mięso
Technologia żywności
Rzeźnictwo
Podręczniki dla szkół zawodowych
Rolnictwo i leśnictwo
(075.3-021.66) 637.5
Technologia przetwórstwa mięsa / Adam Olszewski. - Wydanie 2. uaktualnione, (dodruk). - Warszawa : Wydawnictwo WNT ; Wydawnictwo Naukowe PWN, 2017. - 345, [1] stron, [28] stron tablic : ilustracje (w tym kolorowe) ; 24 cm.
Bibliografia przy rozdziałach.
Podręcznik przeznaczony dla uczniów zdobywających zawód rzeźnika-wędliniarza.
9788301194123
PB 2013/1102
Mięso
Technologia żywności
Rzeźnictwo
Podręczniki dla szkół zawodowych
Rolnictwo i leśnictwo
(075.3-021.66) 637.5