Role of materials science in food bioengineering /
Role of materials science in food bioengineering /
edited by Alexandru Mihai Grumezescu, Alina Maria Holban.
- London : Elsevier, copyright 2018.
- XXVI, 552 strony : ilustracje ; 24 cm.
- (Handbook of Food Bioengineering ; Volume 19 )
Bibliografia przy rozdziałach. Indeks.
9780128114483
Bioinżynieria
Żywność
Technologia żywności
Bezpieczeństwo żywności
Konserwacja żywności
Toksykologia żywności
Substancje dodatkowe do żywności
Inżynieria i technika
Medycyna i zdrowie
664 60 613.2:664 615
Bibliografia przy rozdziałach. Indeks.
9780128114483
Bioinżynieria
Żywność
Technologia żywności
Bezpieczeństwo żywności
Konserwacja żywności
Toksykologia żywności
Substancje dodatkowe do żywności
Inżynieria i technika
Medycyna i zdrowie
664 60 613.2:664 615