BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Normalizacja w praktyce przemysłowej przetwórstwa spożywczego /

Diakun, Jarosław

Normalizacja w praktyce przemysłowej przetwórstwa spożywczego / Jarosław Diakun, Sylwia Mierzejewska, Iwona Michalska-Pożoga, Joanna Piepiórka-Stepuk, Janusz Rawski ; Politechnika Koszalińska. - Koszalin : Wydawnictwo Uczelniane Politechniki Koszalińskiej, 2017. - 174 stron: ilustracje ; 24 cm.

Bibliografia, wykaz norm, aktów prawnych, netografia na stronach [161]-171.

Podręcznik akademicki.

Streszczenie w języku angielskim.

9788373654679


Normalizacja
Normy
Gospodarka żywnościowa
Przemysł rolno-spożywczy
Analiza Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli (HACCP)


Podręczniki akademickie


Prawo i wymiar sprawiedliwości
Zarządzanie i marketing

006.3/.4 614.3 338.439 664 (075.8)
© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA