Normalizacja w praktyce przemysłowej przetwórstwa spożywczego /
Diakun, Jarosław
Normalizacja w praktyce przemysłowej przetwórstwa spożywczego / Jarosław Diakun, Sylwia Mierzejewska, Iwona Michalska-Pożoga, Joanna Piepiórka-Stepuk, Janusz Rawski ; Politechnika Koszalińska. - Koszalin : Wydawnictwo Uczelniane Politechniki Koszalińskiej, 2017. - 174 stron: ilustracje ; 24 cm.
Bibliografia, wykaz norm, aktów prawnych, netografia na stronach [161]-171.
Podręcznik akademicki.
Streszczenie w języku angielskim.
9788373654679
Normalizacja
Normy
Gospodarka żywnościowa
Przemysł rolno-spożywczy
Analiza Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli (HACCP)
Podręczniki akademickie
Prawo i wymiar sprawiedliwości
Zarządzanie i marketing
006.3/.4 614.3 338.439 664 (075.8)
Normalizacja w praktyce przemysłowej przetwórstwa spożywczego / Jarosław Diakun, Sylwia Mierzejewska, Iwona Michalska-Pożoga, Joanna Piepiórka-Stepuk, Janusz Rawski ; Politechnika Koszalińska. - Koszalin : Wydawnictwo Uczelniane Politechniki Koszalińskiej, 2017. - 174 stron: ilustracje ; 24 cm.
Bibliografia, wykaz norm, aktów prawnych, netografia na stronach [161]-171.
Podręcznik akademicki.
Streszczenie w języku angielskim.
9788373654679
Normalizacja
Normy
Gospodarka żywnościowa
Przemysł rolno-spożywczy
Analiza Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli (HACCP)
Podręczniki akademickie
Prawo i wymiar sprawiedliwości
Zarządzanie i marketing
006.3/.4 614.3 338.439 664 (075.8)