Autentyczność i identyfikowalność w aspekcie zapewnienia jakości i bezpieczeństwa towarów /
Śmiechowska, Maria (1947- )
Autentyczność i identyfikowalność w aspekcie zapewnienia jakości i bezpieczeństwa towarów / Maria Śmiechowska. - Gdynia : Akademia Morska, 2013. - 181 s. : il. (w tym kolor.) ; 24 cm.
Bibliogr. s. [157]-179.
Streszcz. ang.
9788374212014
PB 2014/7538
Jakość produktu
Jakość żywności
Ochrona konsumenta
Przemysł rolno-spożywczy
Technologia żywności
Kontrola jakości
Bezpieczeństwo żywności
Polska
Rolnictwo i leśnictwo
614.3 664 346.54(438) 366.5(438)
Autentyczność i identyfikowalność w aspekcie zapewnienia jakości i bezpieczeństwa towarów / Maria Śmiechowska. - Gdynia : Akademia Morska, 2013. - 181 s. : il. (w tym kolor.) ; 24 cm.
Bibliogr. s. [157]-179.
Streszcz. ang.
9788374212014
PB 2014/7538
Jakość produktu
Jakość żywności
Ochrona konsumenta
Przemysł rolno-spożywczy
Technologia żywności
Kontrola jakości
Bezpieczeństwo żywności
Polska
Rolnictwo i leśnictwo
614.3 664 346.54(438) 366.5(438)