BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Przegląd Gastronomiczny = Food & Catering Review : [organ Stowarzyszenia Naukowo-Technicznego Inżynierów i Techników Przemysłu Spożywczego /

Przegląd Gastronomiczny = Food & Catering Review : [organ Stowarzyszenia Naukowo-Technicznego Inżynierów i Techników Przemysłu Spożywczego / Kinga Wesołowska redaktor naczelny]. - Warszawa : Wydawnictwo Czasopism i Książek Sigma-NOT. 2000-. - 29 cm. - Miesięcznik


PG Przegląd Gastronomiczny
Food & Catering Review
Food and Catering Review

Numeracja pierwszego zeszytu: R. 19, nr 1 (1964). Od R. 59 [!], 3 (2005) podtyt.: pismo gastronomów i hotelarzy. Od R. 62, nr 1 (2008) podtyt. również: PG. Od R. 68, nr 1/2 (2014) brak tyt. równol. Od R. 70, nr 1/2 (2016) [Kinga Wesołowska red. nacz.]. Opis na podstawie: R. 51 [!], 1 (2000). Tytuł według okładki.


0033-2119


Gastronomia


Czasopismo fachowe
Czasopismo polskie


Kulinaria
Zarządzanie i marketing
Gospodarka, ekonomia, finanse
© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA