Artykuły żywnościowe : Oznaczanie zawartości aspartamu w preparatach słodzących do bezpośredniego stosowania : metoda wysokosprawnej chromatografii cieczowej.
Artykuły żywnościowe : Oznaczanie zawartości aspartamu w preparatach słodzących do bezpośredniego stosowania : metoda wysokosprawnej chromatografii cieczowej.
- Zatwierdzono: 1999.09.23
- Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, 1999.
PN-EN 1378
Wprowadza: EN 1378:1996
Opisano oznaczanie zawartości aspartamu w preparatach słodzących do bezpośredniego stosowania metodą wysokosprawnej chromatografii cieczowej.
produkty spożywcze substancje słodzące analiza chemiczna oznaczanie zawartości wysokosprawna chromatografia cieczowa
PN-EN 1378
Wprowadza: EN 1378:1996
Opisano oznaczanie zawartości aspartamu w preparatach słodzących do bezpośredniego stosowania metodą wysokosprawnej chromatografii cieczowej.
produkty spożywcze substancje słodzące analiza chemiczna oznaczanie zawartości wysokosprawna chromatografia cieczowa