Mikrobiologia techniczna. T. 2, Mikroorganizmy w biotechnologii, ochronie środowiska i produkcji żywności /
Mikrobiologia techniczna. T. 2, Mikroorganizmy w biotechnologii, ochronie środowiska i produkcji żywności /
red. nauk. Zdzisława Libudzisz, Krystyna Kowal, Zofia Żakowska ; aut. Janusz Adamiec [et al.].
- Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN, 2008.
- VII, [1], 553, [2] s. : il. ; 24 cm.
Mikroorganizmy w biotechnologii, ochronie środowiska i produkcji żywności.
Bibliogr. s. 533-536. Indeks.
9788301152230 9788301152222
PB 2009/3782
Mikrobiologia przemysłowa
Podręczniki akademickie
Inżynieria i technika
Biologia
663.1 (075.8)
Mikroorganizmy w biotechnologii, ochronie środowiska i produkcji żywności.
Bibliogr. s. 533-536. Indeks.
9788301152230 9788301152222
PB 2009/3782
Mikrobiologia przemysłowa
Podręczniki akademickie
Inżynieria i technika
Biologia
663.1 (075.8)