Logo BPK

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Mikrobiologia techniczna. T. 2, Mikroorganizmy w biotechnologii, ochronie środowiska i produkcji żywności /

Mikrobiologia techniczna. T. 2, Mikroorganizmy w biotechnologii, ochronie środowiska i produkcji żywności / red. nauk. Zdzisława Libudzisz, Krystyna Kowal, Zofia Żakowska ; aut. Janusz Adamiec [et al.]. - Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN, 2008. - VII, [1], 553, [2] s. : il. ; 24 cm.


Mikroorganizmy w biotechnologii, ochronie środowiska i produkcji żywności.

Bibliogr. s. 533-536. Indeks.

9788301152230 9788301152222

PB 2009/3782


Mikrobiologia przemysłowa


Podręczniki akademickie


Inżynieria i technika
Biologia

663.1 (075.8)
© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA