Żywność wygodna i żywność funkcjonalna : praca zbiorowa /
Żywność wygodna i żywność funkcjonalna : praca zbiorowa /
pod red. Franciszka Świderskiego ; aut. Franciszek Świderski [et al.].
- Wyd. 3 uaktual. (dodr.).
- Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 2006.
- 389, [1] s. : rys., tab., wykr. ; 24 cm.
- (Podręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy )
Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
Dla studentów kierunków Technologii Żywności i Żywienia Człowieka oraz dla pracowników inżynieryjno-technicznych zakładów przemysłu spożywczego, uczniów techników gastronomicznych, tech. przemysłu spożywczego, szkół pomaturalnych hotelarskich i innych.
8320432286
Żywność wygodna
Żywność prozdrowotna
Podręczniki akademickie
Rolnictwo i leśnictwo
664 (075.8)
Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
Dla studentów kierunków Technologii Żywności i Żywienia Człowieka oraz dla pracowników inżynieryjno-technicznych zakładów przemysłu spożywczego, uczniów techników gastronomicznych, tech. przemysłu spożywczego, szkół pomaturalnych hotelarskich i innych.
8320432286
Żywność wygodna
Żywność prozdrowotna
Podręczniki akademickie
Rolnictwo i leśnictwo
664 (075.8)