Zasady zbiorowego żywienia : z elementami technologii gastronomicznej i obsługi konsumenta /
Granecka-Wrzosek, Bożena
Zasady zbiorowego żywienia : z elementami technologii gastronomicznej i obsługi konsumenta / Bożena Granecka ; Wyższa Szkoła Ekonomiczna. - Warszawa : WSE, 1998. - 154, [1] s. : rys. ; 24 cm. - (Turystyka. )
Bibliogr.
Kelnerstwo.
Odżywianie
Gastronomia
Podręczniki akademickie
Gospodarka, ekonomia, finanse
Rolnictwo i leśnictwo
640.41/.44 641/642 005 (075.8)
Zasady zbiorowego żywienia : z elementami technologii gastronomicznej i obsługi konsumenta / Bożena Granecka ; Wyższa Szkoła Ekonomiczna. - Warszawa : WSE, 1998. - 154, [1] s. : rys. ; 24 cm. - (Turystyka. )
Bibliogr.
Kelnerstwo.
Odżywianie
Gastronomia
Podręczniki akademickie
Gospodarka, ekonomia, finanse
Rolnictwo i leśnictwo
640.41/.44 641/642 005 (075.8)