Analiza techniczna w przemyśle spożywczym : część ogólna /
Drzazga, Bohdan (1934-2009)
Analiza techniczna w przemyśle spożywczym : część ogólna / Bohdan Drzazga. - Wyd. 5. - Warszawa : Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, 1999. - 418, [1] s. : fot., rys., wykr. ; 21 cm.
Bibliogr. s. 410. - Indeks.
Podręcznik dla technikum, do nauczania przedmiotu analiza żywności, zawód - technik technologii żywności.
8302066656
Analiza techniczna (metoda chemiczna)
Żywność
Technologia żywności
Podręczniki dla szkół zawodowych
Chemia
Rolnictwo i leśnictwo
664 543 (075.3)
Analiza techniczna w przemyśle spożywczym : część ogólna / Bohdan Drzazga. - Wyd. 5. - Warszawa : Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, 1999. - 418, [1] s. : fot., rys., wykr. ; 21 cm.
Bibliogr. s. 410. - Indeks.
Podręcznik dla technikum, do nauczania przedmiotu analiza żywności, zawód - technik technologii żywności.
8302066656
Analiza techniczna (metoda chemiczna)
Żywność
Technologia żywności
Podręczniki dla szkół zawodowych
Chemia
Rolnictwo i leśnictwo
664 543 (075.3)