Wpływ związków przeciwpieniących obecnych w melasach buraczanych na rozwój Aspergillus niger i produkcję kwasu cytrynowego /
Żakowska, Zofia
Wpływ związków przeciwpieniących obecnych w melasach buraczanych na rozwój Aspergillus niger i produkcję kwasu cytrynowego / Zofia Żakowska. - Łódź : Wydaw. PŁ, 1994. - 107, [1] s. : fot., wykr. ; 23 cm. - (Zeszyty Naukowe / Politechnika Łódzka. Rozprawy Naukowe, 0137-4834 ; z. 205 )
Numeracja ser. gł. : nr 702.
Bibliogr. s. 98-104.
Streszczenie w języku angielskim i rosyjskim.
Kropidlak czarny
Biotechnologia
Kwas cytrynowy
Synteza
Melasa
Toksykologia
Inżynieria i technika
663.1 60 661.7 66.01/.09
Wpływ związków przeciwpieniących obecnych w melasach buraczanych na rozwój Aspergillus niger i produkcję kwasu cytrynowego / Zofia Żakowska. - Łódź : Wydaw. PŁ, 1994. - 107, [1] s. : fot., wykr. ; 23 cm. - (Zeszyty Naukowe / Politechnika Łódzka. Rozprawy Naukowe, 0137-4834 ; z. 205 )
Numeracja ser. gł. : nr 702.
Bibliogr. s. 98-104.
Streszczenie w języku angielskim i rosyjskim.
Kropidlak czarny
Biotechnologia
Kwas cytrynowy
Synteza
Melasa
Toksykologia
Inżynieria i technika
663.1 60 661.7 66.01/.09