000 | 01413nam a2200433 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 87015 | ||
003 | KOSZ 005 | ||
005 | 20200720111856.0 | ||
008 | 181026s2018 pl a f f 000 0 pol d | ||
020 | _a9788374212786 | ||
040 |
_aKOSZ 005 _cKOSZ 005 _dKOSZ 005/RW _dKOSZ 005/HR |
||
041 | 0 |
_apol _beng |
|
046 | _k2018 | ||
080 | _a664.5 | ||
080 | _a664.017 | ||
080 | _a366.1 | ||
100 | 1 |
_aNewerli-Guz, Joanna _eAutor |
|
245 | 1 | 0 |
_aTowaroznawcze i konsumenckie aspekty jakości przypraw / _cJoanna Newerli-Guz. |
260 |
_aGdynia : _bAkademia Morska, _c2018. |
||
300 |
_a192, [2] strony : _bilustracje ; _c24 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
380 | _aKsiążki | ||
380 | _aPublikacje naukowe | ||
388 | _a2001- | ||
504 | _aBibliografia na stronach [168]-192. | ||
650 | 4 | _aPrzyprawy | |
650 | 4 | _aKonsumenci (ekonomia) | |
650 | 4 | _aŻywność | |
650 | 4 | _aTowaroznawstwo | |
650 | 4 | _aJakość żywności | |
655 | 4 | _aOpracowanie | |
658 | _aRolnictwo i leśnictwo | ||
658 | _aGospodarka, ekonomia, finanse | ||
710 | 2 | _aAkademia Morska (Gdynia) | |
856 |
_uhttp://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=87015 _yKatalog online BPK |
||
942 |
_2UKD _cKS |
||
999 |
_c87015 _d87015 |