000 01413nam a2200433 i 4500
001 87015
003 KOSZ 005
005 20200720111856.0
008 181026s2018 pl a f f 000 0 pol d
020 _a9788374212786
040 _aKOSZ 005
_cKOSZ 005
_dKOSZ 005/RW
_dKOSZ 005/HR
041 0 _apol
_beng
046 _k2018
080 _a664.5
080 _a664.017
080 _a366.1
100 1 _aNewerli-Guz, Joanna
_eAutor
245 1 0 _aTowaroznawcze i konsumenckie aspekty jakości przypraw /
_cJoanna Newerli-Guz.
260 _aGdynia :
_bAkademia Morska,
_c2018.
300 _a192, [2] strony :
_bilustracje ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
380 _aKsiążki
380 _aPublikacje naukowe
388 _a2001-
504 _aBibliografia na stronach [168]-192.
650 4 _aPrzyprawy
650 4 _aKonsumenci (ekonomia)
650 4 _aŻywność
650 4 _aTowaroznawstwo
650 4 _aJakość żywności
655 4 _aOpracowanie
658 _aRolnictwo i leśnictwo
658 _aGospodarka, ekonomia, finanse
710 2 _aAkademia Morska (Gdynia)
856 _uhttp://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=87015
_yKatalog online BPK
942 _2UKD
_cKS
999 _c87015
_d87015