000 02416nam a2200613 i 4500
001 86633
003 KOSZ 005
005 20211029144639.0
008 180711s2017 pl ao f 000 0 pol
015 _aPB 2017/26692
020 _a9788301194307
040 _aWA N
_cWA N
_dKOSZ 005/RW
041 1 _apol
_heng
046 _k2015
080 _a579.67
245 0 0 _aMikrobiologiczne zanieczyszczenia żywności /
_cPasqualina Laganà, Gabriella Caruso, Caterina Barone, Giorgia Caruso, Salvatore Parisi, Lucia Melcarne, Francesco Mazzù, Antonino Santi Delia ; [przekład Agnieszka Błaszczak].
246 1 _iTytuł oryginału:
_aMicrobial toxins and related contamination in the food industry,
_f2015.
260 _aWarszawa :
_bWydawnictwo Naukowe PWN,
_ccopyright 2017.
300 _a113, [1] strona :
_bilustracje, fotografie ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
380 _aKsiążki
380 _aPublikacje fachowe
380 _aPublikacje naukowe
385 _aChemicy
385 _aMikrobiolodzy
385 _aTechnolodzy żywności
385 _aWeterynarze
388 1 _a2001-
504 _aBibliografia, netografia przy rozdziałach.
521 8 _aDla chemików, mikrobiologów, technologów żywności, przedstawicieli zawodów medycznych oraz weterynarzy.
650 4 _aŻywność
650 4 _aMikrobiologia
650 4 _aJakość żywności
650 4 _aPałeczki okrężnicy
650 4 _aToksyny i antytoksyny
655 4 _aPraca zbiorowa
658 _aBiologia
658 _aRolnictwo i leśnictwo
650 4 _aBiofilmy
700 1 _aLaganà, Pasqualina.
_eAutor.
700 1 _aCaruso, Gabriella.
_eAutor.
700 1 _aMelcarne, Lucia.
_eAutor.
700 1 _aMazzù, Francesco.
_eAutor.
700 1 _aDelia, Antonino Santi
_d(1945- ).
_eAutor.
700 1 _aBłaszczak, Agnieszka
_c(tłumacz)
_eTłumaczenie
700 1 _aBarone, Caterina
_eAutor
700 1 _aCaruso, Giorgia
_eAutor
700 1 _aParisi, Salvatore
_d(1970- )
_eAutor
710 2 _aWydawnictwo Naukowe PWN
_4pbl.
856 _uhttp://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=86633
_yKatalog online BPK
942 _2UKD
_cKS
999 _c86633
_d86633