000 01358nam a2200397 i 4500
001 86522
003 KOSZ 005
005 20230103103914.0
008 180511s2004 pl f 000 0 pol
020 _a8371879423
040 _aWA N
_cWA N
_dKOSZ 005/RW
_dKOSZ 005/HR
046 _k2004
080 _a351.773
080 _a614.3
080 _a664
080 _a(083.1).
245 0 0 _aProcedury i instrukcje zakładowego systemu HACCP z formularzami do zapisów.
260 _aGdańsk :
_bOśrodek Doradztwa i Doskonalenia Kadr,
_c2004.
300 _a[95] stron ;
_c30 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
380 _aDruki ulotne.
388 _a2001-
500 _aU dołu okładki: publikacja zatwierdzona przez Głównego Inspektora Sanitarnego.
650 4 _aAnaliza Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli (HACCP)
650 4 _aKontrola jakości
650 4 _aTechnologia żywności
655 4 _aInstrukcja
655 4 _aTablice i wzory
658 _aRolnictwo i leśnictwo
658 _aZarządzanie i marketing
710 2 _aODDK
_4pbl.
856 _uhttp://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=86522
_yKatalog online BPK
942 _2UKD
_cKS
999 _c86522
_d86522