000 01428nam a2200409 i 4500
001 86467
003 KOSZ 005
005 20230103103535.0
008 180507s2004 pl a f 000 0 pol
015 _aPB 2007/23827
020 _a8371879121
040 _aWA N
_cWA N
_dKOSZ 005/RW
_dKOSZ 005/HR
080 _a614.3
080 _a663/664
080 _a637
245 0 0 _aAudyt wewnętrzny systemów GMP, GHP, HACCP :
_bporadnik praktyczny /
_cpod redakcją Marka R. Zadernowskiego.
246 1 4 _aAudyt wewnętrzny GMP, GHP, HACCP.
260 _aGdańsk :
_bOśrodek Doradztwa i Doskonalenia Kadr,
_c2004.
300 _a80 stron :
_bilustracje ;
_c30 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
380 _aKsiążki
380 _aPublikacje fachowe
388 _a2001-
504 _aBibliografia na stronie 79-80.
650 4 _aAnaliza Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli (HACCP)
650 4 _aAudyt wewnętrzny
650 4 _aGHP/GMP (standard)
655 4 _aPoradnik
658 _aRolnictwo i leśnictwo
658 _aZarządzanie i marketing
700 1 _aZadernowski, Marek R.
_eRedakcja
710 2 _aODDK
_4pbl.
856 _uhttp://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=86467
_yKatalog online BPK
942 _2UKD
_cKS
999 _c86467
_d86467