000 | 01223nam a2200325 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 86417 | ||
003 | KOSZ 005 | ||
005 | 20230109101530.0 | ||
008 | 180412s2013 pl a f 000 0 pol | ||
015 | _aPB 2013/6559 | ||
020 | _a9788378040927 | ||
040 |
_aWA N _cWA N _dKOSZ 005/RW |
||
080 | _a614.3 | ||
100 | 1 |
_aJackiewicz, Barbara _c(technolog żywności) _eAutor |
|
245 | 1 | 0 |
_aPoradnik opracowania zasad Dobrej Praktyki Produkcyjnej (GMP) i Dobrej Praktyki Higienicznej (GHP) : _bz przykładowo wypełnioną dokumentacją / _cBarbara Jackiewicz. |
260 |
_aGdańsk : _bOśrodek Doradztwa i Doskonalenia Kadr, _c2013. |
||
300 |
_a87, [1] stron : _bilustracje ; _c24 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
380 | _aKsiążki. | ||
504 | _aWykaz aktów prawnych na stronach 36-39. | ||
650 | 4 | _aGHP/GMP (standard) | |
658 | _aMedycyna i zdrowie | ||
658 | _aRolnictwo i leśnictwo | ||
655 | 4 | _aPoradnik | |
710 | 2 | _aODDK | |
856 |
_uhttp://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=86417 _yKatalog online BPK |
||
942 |
_2UKD _cKS |
||
999 |
_c86417 _d86417 |