000 01223nam a2200325 i 4500
001 86417
003 KOSZ 005
005 20230109101530.0
008 180412s2013 pl a f 000 0 pol
015 _aPB 2013/6559
020 _a9788378040927
040 _aWA N
_cWA N
_dKOSZ 005/RW
080 _a614.3
100 1 _aJackiewicz, Barbara
_c(technolog żywności)
_eAutor
245 1 0 _aPoradnik opracowania zasad Dobrej Praktyki Produkcyjnej (GMP) i Dobrej Praktyki Higienicznej (GHP) :
_bz przykładowo wypełnioną dokumentacją /
_cBarbara Jackiewicz.
260 _aGdańsk :
_bOśrodek Doradztwa i Doskonalenia Kadr,
_c2013.
300 _a87, [1] stron :
_bilustracje ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
380 _aKsiążki.
504 _aWykaz aktów prawnych na stronach 36-39.
650 4 _aGHP/GMP (standard)
658 _aMedycyna i zdrowie
658 _aRolnictwo i leśnictwo
655 4 _aPoradnik
710 2 _aODDK
856 _uhttp://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=86417
_yKatalog online BPK
942 _2UKD
_cKS
999 _c86417
_d86417