000 02054nam a2200565 i 4500
001 83976
003 KOSZ 005
005 20210701100844.0
008 130207s2013 pl a f f |000 0 pol
009 b0000002847346
015 _aUWD 2013/5175
020 _a9788375834208
040 _aWA N
_cWA N
_dKOSZ 005/HR
046 _k2013
080 _a(075.8)
080 _a579.67
080 _a606:664
080 _a664.014
245 0 0 _aZastosowanie wybranych drobnoustrojów w biotechnologii żywności :
_bpraca zbiorowa /
_cpod red. Małgorzaty Gniewosz i Edyty Lipińskiej ; [aut. Stanisław Błażejak et al.].
260 _aWarszawa :
_bWydawnictwo SGGW,
_c2013.
300 _a350 s. :
_bil. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
380 _aKsiążki
380 _aPublikacje dydaktyczne
385 _mPoziom nauczania
_aSzkoły wyższe
388 _a2001-
504 _aBibliogr. przy pracach.
521 8 _aDla studentów kierunków technologia żywności i żywienie człowieka, bezpieczeństwo żywności, biotechnologia oraz kierunków pokrewnych.
650 7 _aBiotechnologia
_2DBN
650 7 _aTechnologia żywności
_2DBN
650 7 _aŻywność
_2DBN
650 7 _aMikrobiologia przemysłowa
655 7 _aPodręczniki akademickie
_2DBN
658 _aRolnictwo i leśnictwo
700 1 _aBłażejak, Stanisław
_eAutor
700 1 _aGniewosz, Małgorzata
_eRedakcja
700 1 _aLipińska, Edyta
_eRedakcja
710 2 _aWydawnictwo SGGW
_4pbl
856 _uhttp://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=83976
_yKatalog online BPK
942 _2UKD
_cKS
999 _c83976
_d83976