000 | 02054nam a2200565 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 83976 | ||
003 | KOSZ 005 | ||
005 | 20210701100844.0 | ||
008 | 130207s2013 pl a f f |000 0 pol | ||
009 | b0000002847346 | ||
015 | _aUWD 2013/5175 | ||
020 | _a9788375834208 | ||
040 |
_aWA N _cWA N _dKOSZ 005/HR |
||
046 | _k2013 | ||
080 | _a(075.8) | ||
080 | _a579.67 | ||
080 | _a606:664 | ||
080 | _a664.014 | ||
245 | 0 | 0 |
_aZastosowanie wybranych drobnoustrojów w biotechnologii żywności : _bpraca zbiorowa / _cpod red. Małgorzaty Gniewosz i Edyty Lipińskiej ; [aut. Stanisław Błażejak et al.]. |
260 |
_aWarszawa : _bWydawnictwo SGGW, _c2013. |
||
300 |
_a350 s. : _bil. ; _c24 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
380 | _aKsiążki | ||
380 | _aPublikacje dydaktyczne | ||
385 |
_mPoziom nauczania _aSzkoły wyższe |
||
388 | _a2001- | ||
504 | _aBibliogr. przy pracach. | ||
521 | 8 | _aDla studentów kierunków technologia żywności i żywienie człowieka, bezpieczeństwo żywności, biotechnologia oraz kierunków pokrewnych. | |
650 | 7 |
_aBiotechnologia _2DBN |
|
650 | 7 |
_aTechnologia żywności _2DBN |
|
650 | 7 |
_aŻywność _2DBN |
|
650 | 7 | _aMikrobiologia przemysłowa | |
655 | 7 |
_aPodręczniki akademickie _2DBN |
|
658 | _aRolnictwo i leśnictwo | ||
700 | 1 |
_aBłażejak, Stanisław _eAutor |
|
700 | 1 |
_aGniewosz, Małgorzata _eRedakcja |
|
700 | 1 |
_aLipińska, Edyta _eRedakcja |
|
710 | 2 |
_aWydawnictwo SGGW _4pbl |
|
856 |
_uhttp://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=83976 _yKatalog online BPK |
||
942 |
_2UKD _cKS |
||
999 |
_c83976 _d83976 |