000 01019nam a2200301 i 4500
001 bg
003 BPK
005 20191015141931.0
008 150715s1982 pl a f 000 0 pol
015 _aPB 1982/9639
020 _a8302014230
040 _aWA N
_cBPK
080 _a64.024.3/.5
080 _a(075.3)
100 1 _aJastrzębski, Witold
_eAutor
245 1 0 _aWyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych /
_cWitold Jastrzębski.
260 _aWarszawa :
_bWydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne,
_c1982.
300 _a189, [3] s. :
_bil. ;
_c19 cm.
504 _aBibliogr. s. [191].
521 _aDla kl. I tech. gastronom.
650 4 _aGastronomia
650 4 _aTechnologia żywności
650 4 _aUrządzenia
655 4 _aPodręczniki dla szkół zawodowych
710 2 _aWydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
_4pbl.
856 _uhttp://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=83538
_yKatalog online BPK
942 _2UKD
_cKS
999 _c83538
_d83538