000 | 01019nam a2200301 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | bg | ||
003 | BPK | ||
005 | 20191015141931.0 | ||
008 | 150715s1982 pl a f 000 0 pol | ||
015 | _aPB 1982/9639 | ||
020 | _a8302014230 | ||
040 |
_aWA N _cBPK |
||
080 | _a64.024.3/.5 | ||
080 | _a(075.3) | ||
100 | 1 |
_aJastrzębski, Witold _eAutor |
|
245 | 1 | 0 |
_aWyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych / _cWitold Jastrzębski. |
260 |
_aWarszawa : _bWydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, _c1982. |
||
300 |
_a189, [3] s. : _bil. ; _c19 cm. |
||
504 | _aBibliogr. s. [191]. | ||
521 | _aDla kl. I tech. gastronom. | ||
650 | 4 | _aGastronomia | |
650 | 4 | _aTechnologia żywności | |
650 | 4 | _aUrządzenia | |
655 | 4 | _aPodręczniki dla szkół zawodowych | |
710 | 2 |
_aWydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne _4pbl. |
|
856 |
_uhttp://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=83538 _yKatalog online BPK |
||
942 |
_2UKD _cKS |
||
999 |
_c83538 _d83538 |